Dobry den,
mam problem s vyssie uvedenym kombom. Uz druhy krat sa mi stalo, ze pocas hry predny panel uplne prestal reagovat, vsetky gombiky a cudliky, akoby bolo kombo vypnute, neda sa ovladat hlasitost, prepnut kanal, nastavit efekty. Po vypnuti/zapnuti opat pracuje normalne, bojim sa ze sa to stane opat napr na skuske. Co to moze sposobovat, da sa to nejak vyriesit, alebo rovno reklamovat ?
Fender Super Champ XD problem
Pravidla fóra
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fender Super Champ XD problem
Je to digitál, takže asi jedině reklamovat pokud můžeš.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
-
Reservoir_Dog
Ahoj, mam stejny problem, měl jsem kombo 4 hodiny nové a najendou prestal jit zvuk vypadl zvuk a zadnej z kanalu nejede.... takze na reklamaci a snad me to uznaji! je to v pr**** ja se tak tesil, celej tento rok jsem si vydelaval, kytaru jsem si koupil, na kombo cekam 3 mesice a nakonec ho mam jen 4 hodiny, je to k vzteku!!!! dementni asie!
tak hola hup na reklamaci 
muze to byt klido jen spatna lampa, ktere to proste "nerozchodila"
na asii bych to moc nesvadel...
muze to byt klido jen spatna lampa, ktere to proste "nerozchodila"
na asii bych to moc nesvadel...
Jak to dopadlo?Reservoir_Dog píše:Ahoj, mam stejny problem, měl jsem kombo 4 hodiny nové a najendou prestal jit zvuk vypadl zvuk a zadnej z kanalu nejede.... takze na reklamaci a snad me to uznaji! je to v pr**** ja se tak tesil, celej tento rok jsem si vydelaval, kytaru jsem si koupil, na kombo cekam 3 mesice a nakonec ho mam jen 4 hodiny, je to k vzteku!!!! dementni asie!