Činnosti:
- Vlastní modely RockMaster
- Repliky kytar
- Left-hand modely
- Speciální modely
- Renovace kytar
- Servis a opravy kytar
Kraj: Moravskoslezský
Já o žádných nevím, prostě si zavolám a domluvím se, potvrzuji jeho vstřícné a ochotné jednání, výsledkem čehož je i moje objednávka na speciální tele, až bude hotové, dám malou recenzi. I ceny oprav, štelování etc. jsou příznivé. Co se týká mého objednaného telete, cena je vysoká, ale to z důvodů mých opravdu nad- i nestandardních požadavků:-), naštěstí si uvědomuji, že pokud chci opravdu top kvalitu, nebude to za pár pětek.Teorge píše:Nevíte někdo jaké má Kaiser "úřední"b hodiny?
on tam je stabilně, ale tak od těch desíti dopoledneTeorge píše:Nevíte někdo jaké má Kaiser "úřední" hodiny?
Kolik tě to cca vyjde?Kulda píše: Já o žádných nevím, prostě si zavolám a domluvím se, potvrzuji jeho vstřícné a ochotné jednání, výsledkem čehož je i moje objednávka na speciální tele, až bude hotové, dám malou recenzi. I ceny oprav, štelování etc. jsou příznivé. Co se týká mého objednaného telete, cena je vysoká, ale to z důvodů mých opravdu nad- i nestandardních požadavků:-), naštěstí si uvědomuji, že pokud chci opravdu top kvalitu, nebude to za pár pětek.
Sorry, ńekoukal jsem to tématu, takže:Teorge píše:Kolik tě to cca vyjde?Kulda píše: Já o žádných nevím, prostě si zavolám a domluvím se, potvrzuji jeho vstřícné a ochotné jednání, výsledkem čehož je i moje objednávka na speciální tele, až bude hotové, dám malou recenzi. I ceny oprav, štelování etc. jsou příznivé. Co se týká mého objednaného telete, cena je vysoká, ale to z důvodů mých opravdu nad- i nestandardních požadavků:-), naštěstí si uvědomuji, že pokud chci opravdu top kvalitu, nebude to za pár pětek.