Koncové lampy se nežhaví-tma! Prosím o pomoc

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Vojc29

Koncové lampy se nežhaví-tma! Prosím o pomoc

Příspěvek od Vojc29 »

Chtěl bych touto cestou požádat o pomoc jestli někdo bude vědět. Mám doma Bugeru 333XL a je tomu asi tak měsíc a pul co sem ji koupil uplně nová. Hrál sem na ni všechno v pohodě. Ale v uterý sem přišel na zkušebnu zapnu zesák a nechávám žhavit a konocové lapmy se vůbec nerosvítili tma ja v pytly!!! po zapnutí stand by ticho!! Chci se zeptat nevíte někdo nahodou kde by mohl být problém ? Jinač elektřina do toho jde leddiody pro signalizaci zapnutí normálně svítili!...Tímto ch iteda požádat o pomoc pokud by někdo věděl kde by mohl být problém?? Pokud budete chtít doplůňující info pište rád poskytnu mám první lampáč tak nejsem moc zběhlej tak prosím o radu předem děkuji!! :D
Naposledy upravil(a) Nero dne 14.10.2010 14:17, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Chtělo by to opáčko češtiny - lampy se rozhodně "nežhavý"
Bugera 333XL,Kustom Quad 412A 4x12" G12T Celestion,Westone Pantera tuned "A",strings D addario 12, WAH WAH Jim DUnlop,multiefekt boss
Sadam.S

Re: Koncové lampy se nežhavý-tma! Prosím o pomoc

Příspěvek od Sadam.S »

Vojc29 píše:je tomu asi tak měsíc a pul co sem ji koupil uplně nová.
Reklamace, do nových věcí nemá cenu šťourat a riskovat, že přijdeš o záruku... jedině bys moh vyzkoušet jiný elky, pokud si můžeš půjčit (nekupoval bych - pokud jsou špatný, měly by ti je po takhle krátký době normálně vyměnit v záruce)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Koncové lampy se nežhaví-tma! Prosím o pomoc

Příspěvek od Nero »

Reklamace.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Gobak

Příspěvek od Gobak »

Nemáš tam pojistky? Mně se to samé stalo na TSL. Nakonec se ukázalo, že jen odešla pojistka za 5 kč.
Gibson SG Special '96, Marshall JCM 2000 TSL 601+homemade box 1x12", Dunlop, EHX, Boss, Line6, Ibanez...
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

To by ale nesvítily ani diody, ne? :-O
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Zesilovače můžou mít více pojistek. Na svém mám dvě. Jemu se mohla klidně přepálit nějaká, která s diodami nesouvisí.
Každopádně přepálení pojistky by měl být výstražný signál, že je něco špatně.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Gobak

Příspěvek od Gobak »

Vše mi svítilo. V TSL mám ty pojistky asi 3.
Taky jsem byl vyděšený, že je něco špatně, ale opravář mi říkal, že se to prostě stává... že každá pojistka se trochu oslabuje provozem a jednou ten drát prostě nevydrží ránu při zapnutí a přepálí se.
Gibson SG Special '96, Marshall JCM 2000 TSL 601+homemade box 1x12", Dunlop, EHX, Boss, Line6, Ibanez...
Vojc29

Příspěvek od Vojc29 »

Děkuji pánové ale už vyřešeno!!!
Bugera 333XL,Kustom Quad 412A 4x12" G12T Celestion,Westone Pantera tuned "A",strings D addario 12, WAH WAH Jim DUnlop,multiefekt boss
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“