Kytara + Kombo do 6500 Kč

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Daniel Danes

Re: Kytara + Kombo do 6500 Kč

Příspěvek od Daniel Danes »

woro90-1 píše:Bullet je asi tak stejně dobrý jako každá jiná kytara v té cenové kategorii. Včetně Staggů. Záleží na tom, co chytneš za kus.
Včetně Staggu??? Si děláš pr***? :D Nezlob se ale tímhle jsi se fakt odrovnal. :D :P
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

proc? mozna sou vyrobeny ve stejny fabrice...
Daniel Danes

Příspěvek od Daniel Danes »

Paris píše:proc? mozna sou vyrobeny ve stejny fabrice...
Opravdu??? Firma Squier patří pod křídlo Fenderu, dokonce to má i v názvu, jsou to "levně" vyrobené kopie klasických originálů. Pro Fender je to jistě dobrá ukázka kvality, zpracování, zvuku atd. Aby začínající hráče nalákali, na "dražší" a lepší kusy. To znamená, že dost pochybuju, že by si Fender neohlídal kvalitu výrobku a distribuci. Kvalitu si prostě Fender hlídá, stejně jako to dělá Peavey, Epiphone, Marshall a další.
Zatímco Stagg je obyčejná levná srágora, která vyrábí v Číně uplně všechno od kytar, bass, bicích, smičců, přes dechy až po PA. Jeho politika je VALIT do světa co nejvíce levných kusů za účelem nalákání mladých a nezkušených hráčů, kteří si tu nepřečtou FAQ a neumí si pak vybrat vhodnou kytaru. Jednoduchý způsob jak rychle vydělat velké peníze. Jakýkoliv kus co jsem od Staggu měl v ruce, byl neseřízenej, s křivim krkem a dokonce jsem viděl jeden, kde byl v krku regulerně suk...Tomu já říkám výsměch muzikantům..Proto mě pobavilo, jak tu kolega tvrdí, že Stagg je srovnatelný...Nezlobte se na mě, ale v tomhle mě nepřesvědčíte :)
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

prosimte stim jdi do haje, mluvis tady jak popisek na kytarach cz....vsechny levne kytary jsou z "jedne" fabriky...je to jedno jeslti stagg, cort, squier...(mluvim o kytarach treba za 3k) za tydle penize to chce vybirat spise to co funguje bez ohledu na znacku
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Daniel Danes píše:To znamená, že dost pochybuju, že by si Fender neohlídal kvalitu výrobku a distribuci. Kvalitu si prostě Fender hlídá, stejně jako to dělá Peavey, Epiphone, Marshall a další.
Ano, a proto si nikdo soudný a znalý nekoupí Epi nižší řady než Standard (případně koupí jen pokud narazí na výjimečně dobrý kus) a Marshall MG (jsou i tací, kterým se ten chrčák líbí, proti tomu samozřejmě nic nemám). Tolik k hlídané kvalitě. Zahraj si na to a uvidíš.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Daniel Danes píše:
Opravdu??? Firma Squier patří pod křídlo Fenderu, dokonce to má i v názvu, jsou to "levně" vyrobené kopie klasických originálů. Pro Fender je to jistě dobrá ukázka kvality, zpracování, zvuku atd. Aby začínající hráče nalákali, na "dražší" a lepší kusy. To znamená, že dost pochybuju, že by si Fender neohlídal kvalitu výrobku a distribuci. Kvalitu si prostě Fender hlídá, stejně jako to dělá Peavey, Epiphone, Marshall a další.
To že je na Squieru napsaný "by Fender" nic neznamená. Levný kytary jsou prostě o kusu, a pokud to nevíš, tak si na moc asi nehrál, jsi hrozný idealista nebo prostě nepoznáš špatný a dobrý kus - což teda naznačuje i fakt, že tak chválíš Bullety a MG. Sorry, ale to je realita.

A srovnávat Fender s Epiphone je poněkud nemístné, když Epi je "Gibsonův Squier"... Jdi si zahrát na Special II nebo LP100 a pak si budeme povídat o kvalitě výstupní kontroly.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

Daniel Danes píše:
Zatímco Stagg je obyčejná levná srágora, která vyrábí v Číně uplně všechno od kytar, bass, bicích, smičců, přes dechy až po PA. Jeho politika je VALIT do světa co nejvíce levných kusů za účelem nalákání mladých a nezkušených hráčů, kteří si tu nepřečtou FAQ a neumí si pak vybrat vhodnou kytaru. Jednoduchý způsob jak rychle vydělat velké peníze. Jakýkoliv kus co jsem od Staggu měl v ruce, byl neseřízenej, s křivim krkem a dokonce jsem viděl jeden, kde byl v krku regulerně suk...Tomu já říkám výsměch muzikantům..Proto mě pobavilo, jak tu kolega tvrdí, že Stagg je srovnatelný...Nezlobte se na mě, ale v tomhle mě nepřesvědčíte :)
Stejne jako Epiphone by Gibson :D Nerek bych ze epipfouny hrajou nejak zazracne, nejak hrat zacinaji ty kolem 12k, to jsou standarty?customy? to co je pod tim je srovnatelny s tim Stagem v nekterych pripadech stag hral lip.To samy plati pro Squier nebo spis obecne pro kytary tyhle cenove kategorie, peclive vybirat a clovek natrefi na dobry kus.
Jinak vazne si myslis ze Squiery se vyrabej nekde v americe?Treba se vyrabi ve stejny tovarne jako Stag akorat na to daji jinou nalepku.
EDIT: Souhlasim s Nero.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Disaster: jo, jsou to standardy, ty zacinaji kolem 11k. Customy jsou kvalitativne dtto, jen jiny design = drazsi. zajimave jsou pak ty 1959 / 1960 Tribute, ale ty taky stoji vic.

Jinak pokud jde o zem puvodu squieru, nekdy do roku 1990 se opravdu delaly i v USA. Do poloviny 90. let i v Japonsku. nejakou dobu v 90. letech se vyrabely i v Mexiku nebo Korei. Dnesni vyroba ale vetsinove pochazi z Ciny, Taiwanu, Indonesie a dokonce i Indie (mam dojem ze Vintage Modified rada). Jen pro zajimavost, nektero squiery se delaji v tovarnach Samick, Cort a dokonce i AXL...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“