Zdravím,
chtěl bych se zeptat co by pro mě bylo výhodnější jestli Kombo nebo Hlavu, a taky jestli Lampu nebo Traňďák.
Chci do toho investovat asi 13 000,- hrajem s kapelou Black-Death Metal(ale třeba Metallicu mám taky rád . Koukal jsem na toho Peaveyho ValveKinga, Crate V30,... ale fakt nevím co pro mě bude dobrý. Prosím poraďte už o tom měsíc přemýšlím a nevím co . Předem díky
bobrmetalista píše:Zdravím,
chtěl bych se zeptat co by pro mě bylo výhodnější jestli Kombo nebo Hlavu, a taky jestli Lampu nebo Traňďák.
Chci do toho investovat asi 13 000,- hrajem s kapelou Black-Death Metal(ale třeba Metallicu mám taky rád . Koukal jsem na toho Peaveyho ValveKinga, Crate V30,... ale fakt nevím co pro mě bude dobrý. Prosím poraďte už o tom měsíc přemýšlím a nevím co . Předem díky
No tak do 13k stoprocentně kombo, aby to i hrálo a né jenom vypadalo... No Valveking neni na tvrdší hudbu vubec špatnej a na bazaru ho (verzi 212-se dvěma reprama) seženeš za nějakejch 9-10k. Takže kdybys pak vyměnil tovární repra za nějaký Celestýny nebo tak, tak by to mohlo hrát už celkem obstojně. Takto bych viděl já...
Ibanez RG 321MH Custom (SD SH4 + RM Classic Neck), Ibanez TS-10 MIJ, BOSS SD-1, Carl Martin 2Wah, Fender Superchamp XD (Eminence Ragin Cajun), Fast Track MkII, Guitar Rig
Díky, no asi to bude rozumný... pochybuju že bych sehnal dobrej zesík a box do 13... jenom jsem se chtěl zeptat jestli nevíte o něčem co jsem přehlíd ... nějaký levná dobrá hlava
bobrmetalista píše:Díky, no asi to bude rozumný... pochybuju že bych sehnal dobrej zesík a box do 13... jenom jsem se chtěl zeptat jestli nevíte o něčem co jsem přehlíd ... nějaký levná dobrá hlava
Jo nějakej zázrak, jo? Já teda určitě o ničem takovym nevim, ale někdo odsud možná bude znát nějakej hi-gain lampáč na dvě tužkový, na bazaru nejhůř za vodvoz, ale pochybuju Hele kdybys vyloženě chtěl tu hlavu+box, tak budeš muset jedno z toho ošulit a to se podle mě nevyplatí...
Ibanez RG 321MH Custom (SD SH4 + RM Classic Neck), Ibanez TS-10 MIJ, BOSS SD-1, Carl Martin 2Wah, Fender Superchamp XD (Eminence Ragin Cajun), Fast Track MkII, Guitar Rig
Nejlepši hlavu co seženeš levně je stará kopie MARSHALL JCM800 OD RUDOLFA ROŽDÁLOVSKÉHO . Je to 50watová hlava s luxusnim zvukem !!! zni mnohel lepe nez nove marshally... rucni prace vetsina tehle aparatu starejch tak 20let urcite na bazaru najdes za 6 tisic! kup potom starou bednu a dej si do ni novy celestiony a mas vystarano!!!na tvrdou hudbu dokrmis zesik nejakou krabickou a je to
Nejlepši hlavu co seženeš levně je stará kopie MARSHALL JCM800 OD RUDOLFA ROŽDÁLOVSKÉHO . Je to 50watová hlava s luxusnim zvukem !!! zni mnohel lepe nez nove marshally... rucni prace vetsina tehle aparatu starejch tak 20let urcite na bazaru najdes za 6 tisic! kup potom starou bednu a dej si do ni novy celestiony a mas vystarano!!!na tvrdou hudbu dokrmis zesik nejakou krabickou a je to. Jinak ta hlava se jmenuje ATTACK POWER 40!
to vis ze jo rudek is da best :D na take strupy se vyser.. sam sem si vyzkousel jaky je rozdil box vs kombo a pokud ces hutnost tvrdost a vsecky ty cypiny tak tu ti kombo proste neda.. nevim co mas ted ale kupil bych poradnej box ktery se na zvuku podle me podili nejvic a provizorne bych ho zatim napich na tvoje kombicko budes cumet co to zrobi.. a casem headku nemusis mit vsecko hned .)
/jo ted cekuju ze mas jakehosi kustoma.. no stejnak bych to nezavrhoval .) sice kupis vk a pak ho zas prodas za podobny cash ..ale sem zkratka typ co si od zacatku rad buduje svuj finalni gear :D ac se to sice casem meni ale tuz aspon vtu danu chvilu.. takze zame furt ten box
bobrmetalista píše:Díky, no asi to bude rozumný... pochybuju že bych sehnal dobrej zesík a box do 13... jenom jsem se chtěl zeptat jestli nevíte o něčem co jsem přehlíd ... nějaký levná dobrá hlava
Mám doma dva roky hranýho Valve Kinga VK112, má vyměněný lampy, vzhled jako nový, mám k němu i original manual. Za 6500,- je tvůj i s footswitchem BOSS FS-6
Klídek klidně bež do toho Valvekinga, a k tomu přidej V30 repra a pokud umíš hrát tak máš vystaráno. To že kombo je na bluegrass je hovadina (uplně vidim inženýry z Englu a podobně jak by se tvářili). Sice hlava a velikej box(4x12) ti bude víc tlačit a časem to zjistíš ale musel bys mít mnohem víc peněz aby se ti to vyplatilo.
Kopie od Rudy že hraje líp než originál? Chlapče nejdřiv si to přečti docela si to odporuje I kdyby hrála dobře byla by to klika na ni narazit a ještě k tomu koupit levně. Pravděpodobnější je že by někdo vyhrál ve sportce a asi by si pak spíš koupil ten originál ne?
PRS Soapbar II, POD HD500, Martamp #1, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....
....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....