Metallica
Re: Metallica
Je škoda, že tohle v Čechách asi nejspíš nikdy nebude. Já osobně bych si tam rád zařval
Durin: He? Já na Metallicu a jiný bandy řvu a řádim kdekoliv, nejenom v Japonsku 
...jinak protože je utopené na dně poslední stránky, zde pro jistotu znovu...
Tohle musíte vidět....
...takhle žhavé publikum Metallica neměla nejméně od dob, kdy byla naposledy v Asii.
Japonsko - Tokyo, Saitama Super Arena - 26.9.2010 - PUPPETZ!
...jinak protože je utopené na dně poslední stránky, zde pro jistotu znovu...
Tohle musíte vidět....
...takhle žhavé publikum Metallica neměla nejméně od dob, kdy byla naposledy v Asii.
Japonsko - Tokyo, Saitama Super Arena - 26.9.2010 - PUPPETZ!
Já myslim, že je uplně normální jenom v čechách lidi stojí, jako když čekaj na autobus...
Je to normální, dokonce snad i žádoucí. Jenom nám se musí přezdívat národ tydýtůVarach píše:Já myslim, že je uplně normální jenom v čechách lidi stojí, jako když čekaj na autobus...
To ne...Jen čekačů na tydýtů..Durin píše:Je to normální, dokonce snad i žádoucí. Jenom nám se musí přezdívat národ tydýtůVarach píše:Já myslim, že je uplně normální jenom v čechách lidi stojí, jako když čekaj na autobus...
ad text so what: a)jak asi všichní víme je to cover pecky od anti nowhere league b) sprostota kabátů podle mě neni to co na nich dost lidem neštimuje, když vemu třeba baladu o šestnáctileté od šanov... prostě kabáti to maj hozený směrem seno, vidle a myšlenková dutost, zábava pro ty nejprostší což je ten zásadní rozdíl mezi so what (ať už ho zrovna hraje kdokoliv) a kabátama
ec401vfsh1sh4ns2jcm2000dsl401lpstd2dp155sc2sg1bksh8ehxmmwtb490r498tod2jh1xt2exl110m80
logo na hlavě nástroje nedělá žádnej zvuk
A *** koz a ovcí je zábava pro inženýry?shmootik píše:ad text so what: a)jak asi všichní víme je to cover pecky od anti nowhere league b) sprostota kabátů podle mě neni to co na nich dost lidem neštimuje, když vemu třeba baladu o šestnáctileté od šanov... prostě kabáti to maj hozený směrem seno, vidle a myšlenková dutost, zábava pro ty nejprostší což je ten zásadní rozdíl mezi so what (ať už ho zrovna hraje kdokoliv) a kabátama
Prostě když je něco FUCKING, tak je to prostě HUSTÝVOE, ale jak je to česky, tak je to vomezený, hloupý, trapný a vidlácký...
Naposledy upravil(a) Nero dne 13.10.2010 14:48, celkem upraveno 1 x.
Důvod: cenzura
Důvod: cenzura
Je tu vůbec nějaký pamětník, který pamatuje, když byla Metallica ještě v plenkách? 
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Tak i kdybych měl sebevíc peněz, tak zrovna Larsem bych se fakt učit nenechal... Blázen... 
Nejde tam jen o to...Prejdák píše:Tak i kdybych měl sebevíc peněz, tak zrovna Larsem bych se fakt učit nenechal... Blázen...
Třeba pak šli do restaurace typu "vše co sníte za $30 000" .. 
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Pod tim ten komentář

v překladu: Nemůžu si pomoct, ale zajímalo by mě, jestli plnocenná rock star hodina zahrnuje zaprodávání se a žalování webů pro sdílení souborů (viz Napster)
I can't help but wonder if the full rock star treatment includes selling out and suing filesharers...
v překladu: Nemůžu si pomoct, ale zajímalo by mě, jestli plnocenná rock star hodina zahrnuje zaprodávání se a žalování webů pro sdílení souborů (viz Napster)
-
John M. William
Asi tak, ale zajímalo by mně jak učí.. Peníze bych do toho nevrazil, je to hodně..Prejdák píše:Tak i kdybych měl sebevíc peněz, tak zrovna Larsem bych se fakt učit nenechal... Blázen...

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?
Tabulatury hudbě škodlivé.
Ta část s plamenama před sólem je super...
Jinak DVD z tohodle koncertu můžu doporučit.Mě se to líbí víc než Mexico 2009..
- Skořepný Šokátor
Rozhodně skvělej výkon, jediné co mě s**e je to zrychlování songů na koncertech... 
fekál.
Tohle jeste neni tak strašná, ale třeba nechápu proč hrajou tak rychle Creeping death...K čemu to je?Kámoš řikal, že se zrychluje kvůli tomu aby bubeník snáz udržel rytmus je to možný?Mě to přide jako blbost páč by museli i balady hrát ve vysokým tempu..Skořepný Šokátor píše:Rozhodně skvělej výkon, jediné co mě s**e je to zrychlování songů na koncertech...
EDIT: Málem bych zapomněl
Já si myslím, že se to dělá určitě u kvůli tomu, že metallica nemá zrovna krátké písničky, prostě když trochu zrychlí, tak zvládnou i víc kousků za ten koncert. No a asi to dělají i kvůli tomu, že tak rychle jak originál, je pro ně moc pomalý 
Jinak ten koncert to je fakt pecka, je supr vidět, že se James dostává do pěvecké formy a jde vidět, že je to pořád baví. Už by mohli přijet i do česka
kucííí
Jinak ten koncert to je fakt pecka, je supr vidět, že se James dostává do pěvecké formy a jde vidět, že je to pořád baví. Už by mohli přijet i do česka
Pro mě je ten koncert super v tom, že hrajou na otevřeným podiu bez obří obrazovky a všech těch parádiček..James má zas trochu k lidem ten postoj ''polibte mi pr.el'' a celkově tam víc řežou než povidaj jak je to pro ně skvělý tady hrát...A taky, že jsou skoro furt na stage..Flajtr píše: Jinak ten koncert to je fakt pecka, je supr vidět, že se James dostává do pěvecké formy a jde vidět, že je to pořád baví. Už by mohli přijet i do českakucííí
jo, ale jenom inženýry ze zemědělky, ty ostatní se s nima nedostávaj moc do kontaku... a i kdyby to byla obecná zábava inženýrů, tak co?žebrák píše:A *** koz a ovcí je zábava pro inženýry?
Prostě když je něco FUCKING, tak je to prostě HUSTÝVOE, ale jak je to česky, tak je to vomezený, hloupý, trapný a vidlácký...
nicméně já nemyslel vyloženě tendle jedinej rým ale celej text, zkus si vedle sebe otevřít kabátí "dole v dole" a "so what", pokud teda ovládáš englištinu, jestli ti přídou oba texty na stejný úrovni, tak asi neni moc co řešit... nebo jestli moc nehovíš englištině tak si můžeš místo so what otevřít třeba známku punku od visáčů.
ale jako jo uznávám že spouta lidí (puberťáků hlavně) to má tak jak si pospal, i když zase na druhou stranu si nevybavuju že by za "vomezený, hloupý, trapný a vidlácký" byli nějak často označováni již zmínění visáči, šanov, nebo třeba plexis, narozdíl od kabátů a argemy.
k původnímu támatu: máte někdo ponětí proč musí mít každej origo song metly aspoň +-6 minut? mě příde že to v některejch případech je docela naškodu.
ec401vfsh1sh4ns2jcm2000dsl401lpstd2dp155sc2sg1bksh8ehxmmwtb490r498tod2jh1xt2exl110m80