Styl nemám vyhraničenej. Chtěl bych hrát tak nějak od všeho trochu (rock,metal ale i třeba ten blues).
Jinak bydlím v paneláku takže bych potřeboval poradit jestli to nevyžene sousedy
Díky za rady
Kytara: Squier by Fender Kombo: Kustom Trsátko: Jim Dunlop 2mm fialový
Tak pokud to neokouříš naplno, ale pustíš to potichu, tak je to fakt nevyžene
Jinak já osobně bych bral toho Páva, ale moc se v tom nevyznám, takže to ber jako názor amatéra
Kdybych měl brát z tohodle výběru tak určitě peavey. No ale k tomu metalu: na tomhle kombu toho gainu moc nevymáčkneš, takže by bylo třeba pořídit nějakou krabičku, overdrive na dokopnutí, nebo distortion přímo na zkreslení. Možná někdo poradí dobrej booster, ale to já nevím jaký jsou atd.
Jo jo taky se příklánim spíš k tomu Peavey. A tu krabku bych pak časem třebas dokoupil. Nebo nemáte nějaký jiný tip na kombo ve stejné cenové kategorii? A nemáte náhodou někdo zkušenosti s nějakým ze zmiňovaných??
z osobní zkušenosti nemůžu na Crate nic říct to kombo se mi líbí...hraje pěkně..teda nevim jak metal no..to asi určitě pres krabičku, ale ten Peavey vubec neznám takže nevim. Jinak když budeš chtít tak sousedy vyženeš krásně obojím
Fender Am. Deluxe JAZZ 08'|Greco Jap. PRECISION 76´|Fender Am. Deluxe DIMENSION HH V 13'|Breedlove RETRO D/ERe 08'|Squier Affinity TELECASTER 13'|Stamar DREADNOUGHT ?? https://facebook.com/stevensofficialpage
Markbass LITTLE MARK TUBE|Ampeg SVT-212AV|Hartke HD210
Přesně tohle kromblo si bude kupovat náš kytarista do kapely. Dle mého a jeho názoru hodně dobré, ale chceš-li s tím jen cvičit doma v paneláku a nikde nehrát, tak možná trochu zbytečné.
Přesně tohle kromblo si bude kupovat náš kytarista do kapely. Dle mého a jeho názoru hodně dobré, ale chceš-li s tím jen cvičit doma v paneláku a nikde nehrát, tak možná trochu zbytečné.
No tak jde o to že mi to i vydrží. Časem bych chtěl taky nějakou kapelku a myslim si že tam by se mi to hodilo
petr.horak píše:No tak jde o to že mi to i vydrží. Časem bych chtěl taky nějakou kapelku a myslim si že tam by se mi to hodilo
Vcelku ano, jde o to, co je pro tebe časem. Jestli za rok třeba, tak bych do toho šel. Ale jinak mi celkově nějak přijde zbytečný pořizovat si 50 watt lampu do bytu.
Valvekinga ne - to už je ohraná písnička a už dávno neplatí, že to je jediná dobrá a levná lampa. Dnes člověk může vybírat mnohem víc a dá se najít mnohem zajímavější apec než VK.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
Jestli se rozhoduješ mezi Peavey Windsor a tím Cratem, volil bych Peavey. Na tu cenu nabízí množství luxusních funkcí... Dokonce bych se s ním nebál ani do kapely, v případě nouze přidáš reprobox. Nebo ještě mrkni sem: http://www.audiotek.cz/product-41090-eg ... weaker-112 , taky dost vyladěný aparát. Spousta zvukových možností, hodně zajímavá novinka.
Hodně zdaru.