Jaké struny používáte???
Pravidla fóra
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Jaké struny používáte???
Jestli ti mlátěj o pražce, tak si seřid kytaru... Threadů je tu o tom hafo.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Tak tedka mam (na elektrice) fendery 11ky. Zvukove nasucho zezacatku kovovy jako asi vsechno, po elektrifikaci zadnej zasadni rozdil oproti starejm jsem nepoznal. Prijemne me prekvapilo, ze jsem natahnul a naladil uz jen asi jednou....
Hodně budem někde...
Teď elixir baritone 12-68, ale nevlezla se mi tam ta 68, ale ta tloušťka u ostatních strun mi vyhovuje, a x rocker mají stejnou tloušťku, až na to, že horní je jen 60, což je akorát, tak se chci zeptat, kdo má zkušenosti se strunami X Rocker?
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
Jak dopadli Marrisky ?woro90 píše:Zkušenosti nemám, také mě zaujaly, vypadají jako slušné celkem levné struny... Zkus je a poreferuj, já teď budu zkoušet levné struny Marris.blind boy of Alabama píše:zdar máte někdo zkušenosti se značkou Galli strings
- luckyduck
- Kontaktovat uživatele:
Dlouho jsem pouzival 10ky Yamahy az do letosniho leta, kdy mi to temer okamzite cernani zacalo uz vadit (zvlast v tech vedrech), jinak byly ale v pohode, takovej min basovej zvuk mi prisel zajimavej v kombinaci s les paulem a hlavne vydrzeli natazeny treba mesic, dva nez praskly. A pak zacalo experimentovani, ze ktereho zatim nejlepe vychazi asi struny GHS, ktere sice zacinaji trochu cernat po par dnech, ale aspon mi vydrzely 3 tydny nez to ruplo a zvuk byl slusnej. Dean Markley me moc nezaujaly zvukem a praskly asi po tydnu. Ted jsem natahnul DRka 10ky, zvuk dobrej, necernalo to, uz jsem se radoval, ale struna H mi praskla uz asi po 4 dnech intenzivniho hrani, tak to me hodne nakrklo. Ted se chystam zkusit ty Ernie Bally s titanovym potahem za tri kila, tak jsem zvedavej, jestli konecne najdu stabilni znacku, ktera mi vydrzi hrat aspon ty tri tydny. Kdyz ne, tak se holt vratim k GHS..
Epiphone Les Paul Standard (1995) ~~ Orange Rocker 30 + Checha 2x12 reprobox // Jensen 15" 18W by mmjuz // Golda 5W by mmjuz
ॐ
ॐ
-
woro90-1
Kamahl je přerval, hovado ožralé. Jinak celkem slušné levné struny, měl jsem možnost je nakupovat za šest pětek sadu, strahováci si je u mě objednávali.dalabo píše:Jak dopadli Marrisky ?woro90 píše:Zkušenosti nemám, také mě zaujaly, vypadají jako slušné celkem levné struny... Zkus je a poreferuj, já teď budu zkoušet levné struny Marris.blind boy of Alabama píše:zdar máte někdo zkušenosti se značkou Galli strings
-
No ja nevim
No vestsinou GHS (kdyz je sezenu)
jinak dd
já používám elixíry nanoweb 10/46 light a zatim nejlepší struny co jsem měl, ale nějak mi chybí v hlasování 
Už podruhý jsem si koupil Ernie Ball Beefy Slinky 11/54 a vypadá to, že u nich už zůstanu, pro mě ideální.. 
-
woro90-1
Já už si nikdy nekoupím dunlopky. Trsátka a slajdy umějí, i když je mají drahé, ale struny nic moc, hlavně životnost mizerná.
- ...EDGE...
Napodobne, na akustice to byl propadak solidniho kalibru.
- jpouska
- Bandzone: http://bandzone.cz/janpouska
- Kontaktovat uživatele:
Já tahám na všechno struny od Galli. Na akustiku, španělku, elektriku i svoje "středověký" cistry. Osvědčili se mi jak zvukově, tak životností.
-
woro90-1
Kusovky? Nebo na to dáváš sadu na bouzouki?jpouska píše:...i svoje "středověký" cistry.
Gali mi také příjemně překvapily.jpouska píše:Já tahám na všechno struny od Galli. Na akustiku, španělku, elektriku i svoje "středověký" cistry. Osvědčili se mi jak zvukově, tak životností.
Kde jsem tě viděl ... Chotěšov ... Zbiroh ???
Na tohle demagogické fórum už nechodím.
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
- Trao
- last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
- Kontaktovat uživatele:
Protože nebyly v celém středočeském kraji v sehnání moje oblíbený Dadárka, koupil jsem Fender pure nickel desítky a udělám to znova
Fakt super...
Die Hard or Die Home
- jpouska
- Bandzone: http://bandzone.cz/janpouska
- Kontaktovat uživatele:
Kusovky z jedenáctkový sady.woro90-1 píše:Kusovky? Nebo na to dáváš sadu na bouzouki?jpouska píše:...i svoje "středověký" cistry.
Chotěšov i Zbiroh a možná i jinde:-)shoooter píše:Gali mi také příjemně překvapily.jpouska píše:Já tahám na všechno struny od Galli. Na akustiku, španělku, elektriku i svoje "středověký" cistry. Osvědčili se mi jak zvukově, tak životností.
Kde jsem tě viděl ... Chotěšov ... Zbiroh ???
Akustiky: Samick (6), Ashton (12), Raimundo (španělka)
Elektriky: Fender Stratocaster Classic series 50 a Ibanez GRX 40 (RM Pickups: MiniHB-S-HB)
Aparát: Crate FW65
Multiefekt: Boss ME-80 a Korg AX5G
Basa: Jolana IRIS BASS a CORT Action V-DLX
Klávesy: Yamaha PSR-E313
Ostatní nástroje: kytarová loutna, cistry, 5tistrunné housle...atd.
Domácí studio: Lexicon Omega + Sonar
Elektriky: Fender Stratocaster Classic series 50 a Ibanez GRX 40 (RM Pickups: MiniHB-S-HB)
Aparát: Crate FW65
Multiefekt: Boss ME-80 a Korg AX5G
Basa: Jolana IRIS BASS a CORT Action V-DLX
Klávesy: Yamaha PSR-E313
Ostatní nástroje: kytarová loutna, cistry, 5tistrunné housle...atd.
Domácí studio: Lexicon Omega + Sonar
- Kerrang
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/kerrang
Nemáte někdo přímé srovnání výdrže Elixir vs. Ernie Ball Coated ??
ESP-LTD MH1000NT > LINE 6 RELAY G30 > BOSS TU-3 > MAXON OD808 > ISP DECIMATOR > MESA BOOGIE TRIPLE RECTIFIER 2CH > BOSS GE-7 > BOSS DD-7 > ORANGE PPC412
Hrál jsem (na Elixíry dřív, teď už jen na EB) na oboje, neměřil jsem přesně výdrž, vždy jsem vyměnil v momentě, kdy se mi ztrácel zvuk, subjektivně to ale je srovnatelné. Nicméně EB mi sedí víc zvukem a taky tím, že nejsou tak hladkéKerrang píše:Nemáte někdo přímé srovnání výdrže Elixir vs. Ernie Ball Coated ??
Fender American Standard Strat / Cort MMP-3 / Taylor GS Mini/ HOT Amps Stormy Blues, HOT Amps 212 box, Fender Hot Rod
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ty EB jsem koupil jednou a naposled. Cena podle mě vůbec neodpovídá kvalitě zvuku a výdrži. Nejvíc mě na nichKerrang píše:Nemáte někdo přímé srovnání výdrže Elixir vs. Ernie Ball Coated ??
štvalo, že ten coating začal po pár dnech slézat a pak se na ty struny strašně nepříjemně hrálo.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008