PC studio - free editační program
Pravidla fóra
PC studio - free editační program
Zdravim. Sháním nějaký freeware program pro editaci a úpravu hudby. Přidávání stop atd. Jestli někdo má co doporučit, budu rád. Díkes
aivn86// trochu jsem upravil název.
aivn86// trochu jsem upravil název.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: PC studio
Starší verze Reaperu.
P.
P.
- DJ Murano
- Bandzone: www.bandzone.cz/tarquam
Re: PC studio - free editační program
Wavosaur - výborná věc, takový free WaveLab 
| Multiinstrumentalista - Tarquam | Symphonic metal band - Wishmasters | Studio AD-SOUND |
Klávesy Yamaha PSR3000, El. kytara Cort X-11, Ak. kytara Stagg, Baskytara Ibanez GSR180, housle, zobcová Alt flétna, mikrofony Recording Tools MC-700, MC-520, Samson C05, monitory EVE SC208, DAW Cubase Pro 8, FL Studio 12, Universal Audio UAD-2, samply a ruchy Hollywood Edge
Klávesy Yamaha PSR3000, El. kytara Cort X-11, Ak. kytara Stagg, Baskytara Ibanez GSR180, housle, zobcová Alt flétna, mikrofony Recording Tools MC-700, MC-520, Samson C05, monitory EVE SC208, DAW Cubase Pro 8, FL Studio 12, Universal Audio UAD-2, samply a ruchy Hollywood Edge
-
John M. William
Audacity jak už tu padlo.. S jiným zkušenosti nemam..

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?
Tabulatury hudbě škodlivé.
JO, paráda. Audacity je přesně to, co jsem hledal. Dikes. JOa nevíte někdo, jak se dají do nahrávky přidat bicí?
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Nahrát? Stáhnout / vytvořit nějaký track a vložit ho tam? Nebo co myslíš?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Jo, přesně tak.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Já se ptal, jestli ho chceš nahrát nebo tam vložit již hotový track, který si vytvoříš... Na otázku A nebo B nemůžeš odpovědět Ano
Pokud to chceš nahrát, tak to nahraj, pokud to chceš vložit, tak přes soubor - import a vybrat to, co chceš vložit.
Pokud to chceš nahrát, tak to nahraj, pokud to chceš vložit, tak přes soubor - import a vybrat to, co chceš vložit.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Počkej si na reaper 4 ten kromě fukcí co mněl už nebude vyžadovat externí editor pro wave nevím jak to bude se 4kou ale trojkové verze nemají v demoverzi žádná omezení jen upozornění při spouštění a hlavně to že pokud budete reaper komerčně využívat musíte zaplatit comercial licenci ale to je 1000 kaček ale počkal bych až na tu 4ku. jedniné co bych v repáči uvítal by byla vsti syntéza pro general midi.
Wow, o tom editoru ani nevim, to jsem rad.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus