Mesa Boogie Rect-o-verb vs. Solo 50
Pravidla fóra
Mesa Boogie Rect-o-verb vs. Solo 50
Je Rect-o-verb rovnaky zosilovac ako Solo 50, az na ten reverb?? Alebo maju odlisne vlastnosti, zvuk ??? Prosim napiste kto o tom nieco vie alebo s tym ma skusenntosti.
Ibanez GRX-70
MESA BOOGIE Single Rectifier 50
ZOOM 707 II
Bayerdynamic Opus 39
MESA BOOGIE Single Rectifier 50
ZOOM 707 II
Bayerdynamic Opus 39
Mno co se tyce starych schemat tak Solo50 je to samy co Solo50 Rectoverb, ktery ma navic opravdu jen ten reverb (je to ve schematu zretelne oznaceny).
Otazkou je nakolik to ma co spolecnyho se Solo 50 "Series 2" (single rectifier)...
Otazkou je nakolik to ma co spolecnyho se Solo 50 "Series 2" (single rectifier)...
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... 
No asi budes muset pockat az se ozve nekdo kod zkusil oboji....
Ja si nejsem jisty, ale myslim ze single rectifier solo head 50 ma trosku jiny hodnoty u korekci a jiny napeti na preampovych ECC, coz pochopitelne tvori trosku jiny zvuk - jiny zesileni a zkresleni jednotlivych stupnu....
Ja si nejsem jisty, ale myslim ze single rectifier solo head 50 ma trosku jiny hodnoty u korekci a jiny napeti na preampovych ECC, coz pochopitelne tvori trosku jiny zvuk - jiny zesileni a zkresleni jednotlivych stupnu....
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... 
já si myslím, že bys neudělal chybu ani jedním;) a stříbrnej panel, jasně, klasika! 
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10