Epiphone Futura Custom Prophecy EX
http://kytary.cz/epiphone-prophecy-futura-ex/HN099389/
Splňuje vše co od kytary chci - především dlouhou životnost, metalové dělo (na heavy a na thrash metal), 24 pražců na sólíčka, skvělé mechaniky a mimořádný sustain. Za tu cenu myslím rozumná kytara, ale nechci prohloupit (má to být kytara na co nejdelší dobu, pochybuju že až budu vydělávat, že budu vrážet prachy jenom do kytar a do aparatury), proto se ptám na vaše názory, ať už kritické nebo stejně smýšlející. Rovnou říkám, že design se mi líbí, proto ho při reakcích opomeňte.
Zatím jsem na ní nehrál (ale aktivy mám odzkoušené). Nejsem ani proti pasivům, nicméně si myslím že na ten styl co většinou hraju (Accept, Metallica) budou ty EMGčka perfektně sedět.
Nechci ani páku, protože se mi zdá zbytečná, při těch stylech co hraju.
Chci jen vědět, jestli existuje nějaká lepší (za stejné peníze nebo plus mínus 2000 Kč) kytara než tato, kterou bych vzal v potaz. Ještě podotýkám že hraji většinou doma na 2W Roland Microcube při možnosti hraní v kapele.
Četl jsem ostatní thready o koupi kytary okolo 15 000 Kč, ale nic neodpovídalo mým požadavkům, proto jsem se rozhodl založit nový.
Díky za vaše příspěvky.