Problém se zvukem (cvaká)

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
Cheaterboy

Problém se zvukem (cvaká)

Příspěvek od Cheaterboy »

Tak jsem dal na Vaše rady a stáhnul jsem si Guitar Rig 4 ale když si dám nějaký efekt tak se mi to začne sekat nahrávka zde: http://hudba-audio-mp3.nahraj.cz/jazz/40911-2252 a ještě, nejde udělat něco s tím aby zvuk nebyl tak zpožděný?
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém se zvukem (cvaká)

Příspěvek od Atkins »

Mno, kdyby sis jej koupil, dostal bys k němu i zvukovku s nízkou latencí a bylo by po problému. :lol: :lol:
A ehm, byl to skutečně jazz? :lol:
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Cheaterboy píše:Tak jsem dal na Vaše rady a stáhnul jsem si Guitar Rig 4 ale když si dám nějaký efekt tak se mi to začne sekat nahrávka zde: http://hudba-audio-mp3.nahraj.cz/jazz/40911-2252 a ještě, nejde udělat něco s tím aby zvuk nebyl tak zpožděný?
softwarové efekty potřebují kvalitní zvukovku určenou pro recording s ASIO ovladači, která to umí (laicky řečeno) rychle spočítat = není spoždění a problémy s ruchy a pod. prostě jako u všeho, mafii 2 taky nehraješ na 5 let staré grafice, trhala by se ti.
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Cheaterboy

Příspěvek od Cheaterboy »

Atkins píše:Mno, kdyby sis jej koupil, dostal bys k němu i zvukovku s nízkou latencí a bylo by po problému. :lol: :lol:
Ehm ne nebyl... LOL asi jsi nepochopil ze jsem zahral neco jenom tak na ukazku... nejsem kytarista ale baskytarista takze ten vysmech si vyprosuju... Tu sekci jsem zvolil nahodne...

"Pupack: softwarové efekty potřebují kvalitní zvukovku určenou pro recording s ASIO ovladači, která to umí (laicky řečeno) rychle spočítat = není spoždění a problémy s ruchy a pod. prostě jako u všeho, mafii 2 taky nehraješ na 5 let staré grafice, trhala by se ti.,,

Mafii 2 ani nerozjedu mám sh*t komp 256 MB paměť, 500 GB HDD, Grafika 128 MB... Zvukovou kartu mám externí Creative live! 24-bit s podporou 5.1 reproduktorů... Takže s tím zvukem nic neudělá? Hmm dobrý no...
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Zkus goooglit ASIO4ALL ;)
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

:) Jen tak pro obecné info: pokud je u zvukovky napsáno třeba "...externí Creative live! 24-bit s podporou 5.1 reproduktorů...", tak to neznamemá naprosto nic; kromě třech věcí:

1. Je to pouhopouhá multimediální zvukovka, která...
2. ...je rozhodně určitě vhodná pro poslech filmů v 5.1, ale...
3. ...k seriózní práci spíš ne (zvukovky pro seriózní práci od E-mu mají označení jiné než SoundBlaster)

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

nejsem kytarista ale baskytarista takze ten vysmech si vyprosuju..
Vyprošuj, vyprošuj ale příště prosím použij tu basu, ju? :lol:
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Cheaterboy píše:
Atkins píše:Mno, kdyby sis jej koupil, dostal bys k němu i zvukovku s nízkou latencí a bylo by po problému. :lol: :lol:
Ehm ne nebyl... LOL asi jsi nepochopil ze jsem zahral neco jenom tak na ukazku... nejsem kytarista ale baskytarista takze ten vysmech si vyprosuju... Tu sekci jsem zvolil nahodne...

"Pupack: softwarové efekty potřebují kvalitní zvukovku určenou pro recording s ASIO ovladači, která to umí (laicky řečeno) rychle spočítat = není spoždění a problémy s ruchy a pod. prostě jako u všeho, mafii 2 taky nehraješ na 5 let staré grafice, trhala by se ti.,,

Mafii 2 ani nerozjedu mám sh*t komp 256 MB paměť, 500 GB HDD, Grafika 128 MB... Zvukovou kartu mám externí Creative live! 24-bit s podporou 5.1 reproduktorů... Takže s tím zvukem nic neudělá? Hmm dobrý no...
nojo soundblaster mam ten stejnej jako ty, ale fakt jen jako zvukovku ke hram a k filmu a bezne praci na PC. Na recording bez zpozdeni je treba zvukova karta s ASIO ovladači, mrkni na kytary.cz v sekci ZVUK treba po nejakem M-audiu, Alesis Io2 atd kolem 2500-4000 kč se daji koupit externi USB zvukovky pro nahravani na doma naprosto ideal
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Když si ten Guitarrig koupí, bude jej mít i se zvukovkou.
http://www.disk.cz/disk/detail1.csp?!PV,4242
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Nemusíš kupovat zvukovku zrovna novou. Stačí koukat po bazaru. Dá se tam za 1500,- něco sehnat. Lexicon alpha, nebo M-audio Fast track, apod. Popřípadě občas fungují i ty ovladače asio4all. Ale to určitě není zaručené.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

A co kdyz to driv necvakalo a ted cvaka?Zkresleni beru z GDI-21 a dokrmuju impulsem buh vi jake bedny.
Zvukovka Sound sh*t Extreme Audio... latency je v norme ale proste to cvaka, doufam ze to nemam v hlave.
Fakt zvlastni ze to driv nedelalo.
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

A nehraješ s mobilem v kapse?
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

nene, je to cvakot jako kdyz clipuje signal
Jens Ludwig
Odborník

Příspěvek od Jens Ludwig »

a neklipuje ti signál???
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“