ARIA EXO
Pravidla fóra
ARIA EXO
http://eshop.kytary.cz/ARIA-Elektricka- ... s:Aria:1:0
Čau nedávno sem si koupil tuhle basu a sem z ni fakt nadšenej, ale zajímalo by mě, jaký názory na ní máte vy, obecně vůbec na značku aria, předtim sem ji skoro neznal. Třeba mi vrtá hlavou to tělo z ovangkolu... co to vubec je? a taky se mi dost vybíjí baterka na aktivu. Nevíte jak tomu předcházet? Předtim sem měm norm. pasiv. jinak je v pohodě.
Čau nedávno sem si koupil tuhle basu a sem z ni fakt nadšenej, ale zajímalo by mě, jaký názory na ní máte vy, obecně vůbec na značku aria, předtim sem ji skoro neznal. Třeba mi vrtá hlavou to tělo z ovangkolu... co to vubec je? a taky se mi dost vybíjí baterka na aktivu. Nevíte jak tomu předcházet? Předtim sem měm norm. pasiv. jinak je v pohodě.
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
No osobně z Ariou zkušenosti nemám ale má ji kamoš a to je PAn Basák a nedá se říct že by si nějak moc stěžoval....
Slyšel jsem že ta baterka se vybíjí i když tam jenom máš kábl a nehraješ na ni...nevim co je na tom pravdy...
Slyšel jsem že ta baterka se vybíjí i když tam jenom máš kábl a nehraješ na ni...nevim co je na tom pravdy...
Naposledy upravil(a) KIWI dne 24.08.2007 11:21, celkem upraveno 1 x.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- Michalowic
- Kontaktovat uživatele:
KIWI: Ja teda nevim, nechci se hadat, ale to je normalni ne? teda aspon bratrovi to dela a musi prepinacem prepnout na pasini elektroniku, jinak je hotovo..
Kytara: Cort KX5, Cort Stat3T, akutsika SQUIER SA-105
Trsátko: George Dennis 0.88
Struny: Epiphone, Fender 0.09
Hraju přes: Lexion Alpha + AmpliTube3
Však já neříkám že ne
Aspoň mi to někdo potvrdil....takež vytahovat kábl!
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
- Michalowic
- Kontaktovat uživatele:
Ja myslel jako ze to beres jako nakou vyjimku tuhle basu..s tim vybijenimKIWI píše:Však já neříkám že neAspoň mi to někdo potvrdil....takež vytahovat kábl!
Kytara: Cort KX5, Cort Stat3T, akutsika SQUIER SA-105
Jo dik, za odpovědi. s tim kabelem sem na to uz taky přišel a docela mě to otravuje furt ho vyndavat. Ale to budiž daň za tu aktivku. Koukal jsem se i po tom ovangkolu a našel jsem jen, že se používá u nejvyšších tříd Warwicků, tak to asi nebude žádnej sh*t. Já si tu kytaru totiž nevybíral sám. Přivez mi ji jeden kytarák a řek, jestli tohle nekoupim, tak dost prohloupim.
Nevíte jak tu aktivku vypnout? aby z toho byl cistej pasiv?
ne ne myslel jsem to všeobecně...Michalowic píše:Ja myslel jako ze to beres jako nakou vyjimku tuhle basu..s tim vybijenimKIWI píše:Však já neříkám že neAspoň mi to někdo potvrdil....takež vytahovat kábl!
No ta takhle se mi moc nelíbí, ale jde jen o subjetivní pocit z fotky ,hrát jsem ji neslyšel! Samozřejmě zkusit v obchodě. A tne popis je dost zvláštní - má 4 poťáky tam josu vypsaný jen tři a z toho stejně nechápu co si mám vysvětlit pod "bass" 
jj s těma potákama je to divný, ale na ofc stránkách Arie jsou naštěstí popsaný všechny 4. Jinak bych asi musel ten jeden uříznout. Mě se na obrázku nelíbila už vůbec, ale když sem ji poprvý držel, tak prostě supr, ale stejne vim, že kdybych šel ted do obchodu, tak si ji stejně nekoupim

No já taky ne, páč jsem prostě zatíženej na Ibanez. Je to divný, jsem blbej já vím, ale chci jen IbanezPepe píše:vim, že kdybych šel ted do obchodu, tak si ji stejně nekoupim![]()
![]()
Naposledy upravil(a) KIWI dne 9.12.2007 12:50, celkem upraveno 1 x.
Já už mám dobíjecí, nejen kvůli kytaře ale i efektu, ke kterým unemám káblPepe píše:No já měl taky informace, že má vydržet tak půl roku. Ale zdá se mi, ze se vybíjí dřív. Jakou tam dáváš značku baterek? Ať ji vyzkoušim. Stejně přemejšlim, že si koupim dobíjecí a bude. Nevíš případně jak to řešit?
Jj dobíjecí baterka je v v pohodě 
Naposledy upravil(a) Pepe dne 12.04.2009 12:54, celkem upraveno 2 x.