Gibson ES-335

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
cru

Gibson ES-335

Příspěvek od cru »

uvítám názory a zkušenosti z praxe na ES-335.
arcilucifer

Re: Gibson ES-335

Příspěvek od arcilucifer »

osazena jakyma snimacema p90,57" ....?
skvely nastroj na blues,jazz ,rnr
staci se podivat kdo na ni vsechno hral a hraje.
Naposledy upravil(a) arcilucifer dne 30.10.2010 23:25, celkem upraveno 1 x.
cru

Příspěvek od cru »

p 90
cru

Příspěvek od cru »

jestli neni nachylna k vazbení?
Tonda

Příspěvek od Tonda »

cru píše:jestli neni nachylna k vazbení?
tak jasně že je, ale ne zas moc, spíš tak akorát - aby to bylo dobře zvládnutelný ..
o dost míň než úplně dutá hollowbody, logicky

Na hranici vazbení hraje nejlíp, to dejchá jak živá :twisted:
I´m wheels... movin´wheels
mirostrat
Bandzone: https://bandzone.cz/lustifon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirostrat »

kamos ma Weston es -335 a hodil na to di marzio ku kobylce a strasny metal sa s tym da hrat do jcm-800 fakt masaker,ma ju uz asi 20 rokov a vzdy ked k nemu pridem si ne nej zahram ako prve,je to fakt uzasny nastroj a myslim ze na vsetko, nie len na maksie styly.mo len metalista by s tym trocha divne vyzeral ale zvukovo sa s tym da hrat vsetko
burnyx010.jpg
toto je burny.taku istu ma ale,no a jemu nevazbi ani s povodnym snimacom ani s di marziom
Lidi jsou jako zlá macecha, vyžmýkají tě, jako citrón a pak odkopnou, jako chcíplou krysu.
Red Dwarf : Nejlépe to měli vymyslené Eskimáci. Vystrčili staříky z Iglu a proto také neměli výraz pro Starobinec.
Se starobou přichází i moudrost, někdy ale přijde staroba sama.
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Třitřipětka je nejen skvělá ale i krásná a po odjemutí pickguardu hezky symetrická, tyhle kytary mívají bezvadný krk a originály od Gibsona ze sedmdesátých let rozhodně nejsou laciné. Měl jsem v ruce sunburstovaného broučka z roku 1973 - hrálo to krásně a majitel kšeftu za ní chtěl 93 tisíc.
Aktuálně mám Korejskou kopii od Hohnera a po výměně snímačů za SD P-Rails a doplnění středového singlu, používám takřka na všechno.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
mirostrat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirostrat »

Atkins píše:Třitřipětka je nejen skvělá ale i krásná a po odjemutí pickguardu hezky symetrická, tyhle kytary mívají bezvadný krk a originály od Gibsona ze sedmdesátých let rozhodně nejsou laciné. Měl jsem v ruce sunburstovaného broučka z roku 1973 - hrálo to krásně a majitel kšeftu za ní chtěl 93 tisíc.
Aktuálně mám Korejskou kopii od Hohnera a po výměně snímačů za SD P-Rails a doplnění středového singlu, používám takřka na všechno.
no sak hovorim ze je to aj na metal :) a ta kamosova Weston ma perfekt lakovany krk a hlavne pohodlny,neviem aka verna to je kopia ale original ES-335 musi byt fakt super,skoda este som na origo nehral,asi v 95 som bol vo Wiedni a pri maria hilfe strasse som objavil obchod s takymito nastrojmi cenove relacie od 150 000 sk vyzsie,gibson,gretz,taky stredny obchodik,a zoci-voci takymto nastrojom som iba ticho kukal,prevedenie uplne bezchybne,tie farby no proste parada/majitel nedovolil skusat/ :cry:
Lidi jsou jako zlá macecha, vyžmýkají tě, jako citrón a pak odkopnou, jako chcíplou krysu.
Red Dwarf : Nejlépe to měli vymyslené Eskimáci. Vystrčili staříky z Iglu a proto také neměli výraz pro Starobinec.
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Zajeď si Vídně - naproti konzervě je bazárek se starým pánem ve zmijovce...Má tam hejno lubovek a pololubovek, spousty různých značeka dovolí cokoli zkusit. Jenom Vídeňský ceny, i ty bazarový jsou pro našince malounko jinde...
Ulici si teď z hlavy nepamatuji ale je to na U5 - Kettenbruckegasse.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
mirostrat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirostrat »

a nebol ten bazarek ze oproti vstupnych dveri taky maly room na skusanie,uplne odhlucneny,nalavo elektriky na stojanoch a napravo zo vsetkeho trochu,aparaty a gitarky a taky starsi pan aj nejaka pani sa tam motala asi jeho zena?ulicu si nepamatam ale bolo to na rohu.a napravo hned za dverami taka sklena vitrina so snimacmi apod
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Když vstoupíš do krámu, tak hned vpravo jsou dveře do druhé místnosti a dále pult, vlevo kytary, ve vedlejší místnosti kytary a aparáty, chlapík je výbornej, hned mi vnutil dvě sady Thomastiků...:D Ano, je to rohový domeček naproti konzervatoři.
panedge

Příspěvek od panedge »

Něco mi říká,že Cru do Vídně kytaru vybírat nepojede a že ani nemá v plánu za ní dát 100 litrů :wink:
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
mirostrat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirostrat »

jojo to je ono taky pult tam za sebou ma struny,raz som bol u neho s lojzom krajickom ukazat mu nejake lojzove basy ci ich zobere do bazaru ale kseft mu nejako nesiel tak nic nezobral ale nas zobral dolu do toho baraku do pivnice a tam ma normalne stolarsku dielnu na vyrobu a opravu nastrojov afasa typek to je,ja som kupil u neho potom za fakt ludovu cenu emg89 2ks a marshall jtm60 a vdzy ked tam idem tak to hladam aj hodinu :oops:
mirostrat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirostrat »

panedge píše:Něco mi říká,že Cru do Vídně kytaru vybírat nepojede a že ani nemá v plánu za ní dát 100 litrů :wink:
cru-ovi mozem akurat povedat nech ten typ gitarky nekde vyskousi,ci mu to bude sedet lebo to je nastroj pre niekoho kto ma este LP,Strat a ine gitarky alebo fakt pre bluesmana,jazzmana apodobne,ten typ gitary je ale super, napriklad ale v panelaku v noci si na tom plnohodnotne nezahras, je to dost hlasna gitka nasucho
panedge

Příspěvek od panedge »

mirostrat-mě to nemusíš povídat,já to vím :wink: Jen si myslím,že kdyby chtěl dát Cru za kytaru 100 tisíc,tak má jasně vyhraněnej postoj a nevím co by se tady jako ptal
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
mirostrat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirostrat »

panedge píše:mirostrat-mě to nemusíš povídat,já to vím :wink: Jen si myslím,že kdyby chtěl dát Cru za kytaru 100 tisíc,tak má jasně vyhraněnej postoj a nevím co by se tady jako ptal
ale sak ja som to na neho mieril :) /strelec/kua ale ja mat prachy tak si es-335 asi kupim,sice je pravda ze ked som mal tak som si ju nekupil :lol: kua to su vtipky na vsech svatych
cru

Příspěvek od cru »

tady cru,všem děkuji za názory,videl jsem na youtube hrát na ni Claptona Crosscut saw,tak mi to nedalo se nezeptat,zkoušel jsem taky epiphone s varitonem a mužu říct,že má každopádně jinej zvuk než LP standard.Do Vídně pojedu,až vyhraju a asi bych tam ani netrefil!
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

kua ale ja mat prachy tak si es-335 asi kupim
Já už jí málem měl (1978) ale Pepek si to na poslední chvíli rozmyslel, sakra a přitom na to neuměl ani D7... :lol:
Ale do penze relativně daleko, tak se snad zadaří...
Dante

Příspěvek od Dante »

Když se tu už řeší Wien co by jste tam doporučily za obchod, nejde mě o žádný speciality hlavně velký výběr ideálně z českej strany nebo není něco slušnýho i před Vídní ?
Vztek, zkreslení.
Obrázek
∞=0
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Když už se nakousla ta 335. Já osobně bych se možná těžce rozhodoval jestli místo Gibsona nevzít Yamahu SA2200. Dle všeho by to měla být super kytara a tyhle yamahy jsou prý super kusy rovnou z regálu snad všechny. :)
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“