amplitube ovládaný midi pedálem-help!
Pravidla fóra
amplitube ovládaný midi pedálem-help!
Zdravím,můžete mi někdo poradit?mám amplitube 3 a rád bych ho ovládal(alespoň přepínání presetů)pomocí nožního ovladače.footswitch je midi(ovladač lampový hlavy H-K),napájený,mám ho zapojen přes usb-midi převodník do kompu,v amplitube pref. nastavený midi input usb,přesto nereaguje ani na funci learn..kde může být chyba sakrbléé?dík
- Jens Ludwig
- Odborník
Re: amplitube ovládaný midi pedálem-help!
prosímtě, můžeš sem hodit přesný typy tebou používaných zařízení??? díky
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
pokusim se,jedná se food z h-k switchblade,tedy fsm 432,nějakej neznačkovej převodník usb midi(ale funguje v poho,používám ho mezi oxygen 8 a ableton) no a amplitube 3 ve win xp profi..foot se připojuje do hlavy přes midi in,tudíž věřím,že by měl fungovat jako klasickej midi switch pro software..ale..
- Jens Ludwig
- Odborník
je to zajmavý H&K o něm na webu nic nemaj - jen zmínky u hlav, že ho k nim dodávaj a že je to MIDI...
v tvém případě bych asi postupooval tak, že bych si stahlnějakej sw na MIDI Dump - zachytil jím, jaký že to vlastně posílá příkazy a pak si amlitube nastavil podle toho...
protože takhle nevíme, na jakým kanálu to MIDI vysílá, jaký to posílá CC a PC....
v tvém případě bych asi postupooval tak, že bych si stahlnějakej sw na MIDI Dump - zachytil jím, jaký že to vlastně posílá příkazy a pak si amlitube nastavil podle toho...
protože takhle nevíme, na jakým kanálu to MIDI vysílá, jaký to posílá CC a PC....
tak do toho moc nevidím,můžeš mě poradit konkrétně jakej sw?a copak je to midi dump?amplitube má funci learn,tak jsem spoléhal na to,že pokud pedál něco vyšle,tak se to automaticky zapíše..ale nereaguje..
- Jens Ludwig
- Odborník
teď si na žádnej nevzpoomenu ale většinou to mívaj MIDI Interface v rámci ovladačů - prográmek kterej vypisuje, jaký MIDI příkazy přicházej....
zkus na googlu 'midi dump' - případně něco víc o zachytávání MIDI najdi na electrozone.cz...
obecně - pokud máš cubase, tak ta ukazuje MIDI aktivitu přímo na transport panelu (většinou F2) pokud ne - pravým tlačítkem si můžeš navolit, co se bude zobrazovat (MIDI Activity).... pokud to aktivitu neukazuje, tak to nevysílá MIDI povely
zkus na googlu 'midi dump' - případně něco víc o zachytávání MIDI najdi na electrozone.cz...
obecně - pokud máš cubase, tak ta ukazuje MIDI aktivitu přímo na transport panelu (většinou F2) pokud ne - pravým tlačítkem si můžeš navolit, co se bude zobrazovat (MIDI Activity).... pokud to aktivitu neukazuje, tak to nevysílá MIDI povely
- Jens Ludwig
- Odborník
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Navíc, u každého MIDI zařízení by měla být v manuálu přiložena MIDI implementace.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Herdek - pro koho tu safra píšu ty články, holoto?!?! Já vám dám.....už vám nikdy nedám....
klavesove-nastroje/clanek-vyuziti-midi- ... 17346.html
P.
klavesove-nastroje/clanek-vyuziti-midi- ... 17346.html
P.
- Jens Ludwig
- Odborník
Tak to se Pavlii velice omlouvám - Tvůj článek mi ušel a vlbec jsem o něm neměl ani tušení - docela jsem jím potěšen - až budu mít chvilku, rád jej přečtu...