humus: ty mi pripominas skejtaky co snama jezdi autobusem- reknou o vsech rockovejch pisnickach ze jsou to sracky. A uznavyji jenom svuj hip hop( stejne jaku uznavas ty punk)
ale ja si nedovolim rict o zadny skupine, ze je to sracka(to uz by to musela bejt fakt hruza a mezi to green day ani redhoti rozhodne nepatri)
proc si myslis ze jsou to slavny skupiny a zna je uplne kazdej- protoze museli neco dokazat.
a ze neni jejich hudba zas tak moc slozita- i kdyz na me naky pisnicky docela jo

tak to neznamena ze to jsou sracky. Proste nevis jak vlaste umej ve skutecnosti dobre hrat. To poznas napr. na konzertech kdyz se rozehravaji tak je to strasne slozity a ve svejch pisnickach takovy slozitosti nehrajou, protoze to je pro lidi zbytecny- obcas naky solo atd. ale ne do toho furt rezat na plno kdyz je to lidem stejne jedno. A psal jsi, ze to jsou green day sracky, kdyz ani nevis co doopravdy muzou umet zahrat. Mas rad kvalitni hudbu a poslouchas E!E?
tyhle dva pojmy k sobe moc nejdou- Akordy C, F ,G a dost.
ja myslim ze ti vubec nezalezi na kvalite a nahodou se ti tam pripletli ramones tak machrujes s kvalitou. Proste mas rad ten klasickej punk- ja to beru ale nepis o tehle skupinach ze jsou sracky kvuli kvalite hudby, ktera ty tvoje punkovy skupiny stejne previsuje

a vidis ze jsem nenapsal sracky ale skupiny- taky jsem jeden cas poslouchal E!E
ale srovnej E!E a Alkehol a razem bude "sracka"(tvuj slovnik) E!E
zadna kapela si nezaslouzi, aby se ji rikalo sracka. Tak to jsem se zase rozepsal

Kytara: el. Fokus strat, fokus LP , SX telecaster, akustika Johnson
Efekty: Modtone Dyno Drive, Modtone wah
Kombo: Marshall HAZE 40, Roland Microcube