jinak teda mám lupen na stání u podia tak jsem zvědavej jaký velký pogo se rozjede
škoda že nepřijede spolu se Sammy Hagerem
Vím až moc dobřeRainmaker píše:tak Satriani mě zabil hned prvním songem na kterej jsem čekal že bude hrát až na závěr no a zbytek koncertu jsem si už jen užíval
něco nepopsatelnýho kdo tam byl ten ví)
Přídavek před Summer Songem byl "Crowd Chant". Je to ze Super Colossal.Fluppy píše:Vím až moc dobřeRainmaker píše:tak Satriani mě zabil hned prvním songem na kterej jsem čekal že bude hrát až na závěr no a zbytek koncertu jsem si už jen užíval
něco nepopsatelnýho kdo tam byl ten ví)
Koncert byl skvělej, vše bylo úžasný, ale zajímalo by mě jestli má nějaký název ta věc co jí hrál Satriani před Summer Songem (někde tady na fóru jsem viděl i video s tím songem).
Mimochodem nezapomenu na bitvu o paličku
tak tak... bylo tam par vyhod "VIP" listku - ze to bylo zdarma, ze tam bylo zradlo a piti, ale timto asi konci:-)Plumm píše:VIP lístkem rozumim lístkem do VIP sekce, která je na tribuně naproti pódiu.
Jo, ty lidi co v půlce písničky odešli pro pivo.. to bylo šílený.Gac píše:Tak musim konstatovat, že sezení never more, v tom davu je to fakt jinej zazitek a nektery lidi snad ani neumeli tleskat a nejlepsi je odejit uprostred koncertu pryc, ty lidi fakt nepochopim. Aspon Joe byl fajnA konecne jsem se dockal Crowd Chant. Ale koncert minule mi prisel tak nejak celkove lepsi.
No dementi, co dodatLamps píše:Jo, ty lidi co v půlce písničky odešli pro pivo.. to bylo šílený.
Rainmaker píše:nevíte na jaký marhally včera Joe hrál ? byly to 2000 TSlka nebo něco jinčího
s kámošem jsme se trochu divili že nemá svoje podepsaný Pejva
btw a měl to asi zapojený do sterea že ?