tak se koukni sem tam je skoro odkazdyho neco http://www.musikding.de/index.php/cat/c ... -Kits.htmlRocky_MK píše: To sem ještě nepotkal,stavebnice efektumaximálně nějaké efekty,co nejsou nic jiného než přebuzený tranzistorový zesilovač...
TS - 808
Re: TS - 808
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

Prepajl jsem to dratky a nic...řekl bych, že efekt to má za sebou...to je daň za to že jsem hloupej a spletl jsem si to...už to mohlo hrát
:/ za čas objednám jinej nějaký díly mam a snad to rozjedu..:/ ale jsem smutnej 
a dal si tam ty tranzistory jak tam maj bejt ? beznich to hrát nebude...wiston píše:Prepajl jsem to dratky a nic...řekl bych, že efekt to má za sebou...to je daň za to že jsem hloupej a spletl jsem si to...už to mohlo hrát:/ za čas objednám jinej nějaký díly mam a snad to rozjedu..:/ ale jsem smutnej

Jj dal, je to proste v tom spoji, moc sem to tam přidržel a rozesračkovalo se to...achjo, to bych se posral...no nic...ale tenhle efekt se mi libil nejvic...stejnak si ho asi zkusim znovu za nejakej cas...
a dela to aspo neco ( brum sum nebo tak neco ?) jestli ne tak si asi jen prohodil vstup a vystup . picni kytari ny vystup a zesik na vstuo jestli to bude hrat.wiston píše:Jj dal, je to proste v tom spoji, moc sem to tam přidržel a rozesračkovalo se to...achjo, to bych se posral...no nic...ale tenhle efekt se mi libil nejvic...stejnak si ho asi zkusim znovu za nejakej cas...

Jj, točil jsem všecky možný způsoby...když je to zapojený a já hejbu s těma tranzistorama tak to praská, ale to dělalo i kdy tam byli ty špatny odpory...
-
woro90-1
Hraj si s tím, zkoušej jestli nemáš někde studeňák, zkus otočit tranzistory, zkus otočit operák... Tyhle věci vydrží dost, odpáleného by nemělo být nic.