TS - 808

Stavba a úpravy efektů, footswitchů a dalších zařízení
core88
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: TS - 808

Příspěvek od core88 »

Rocky_MK píše: To sem ještě nepotkal,stavebnice efektu :D maximálně nějaké efekty,co nejsou nic jiného než přebuzený tranzistorový zesilovač...
tak se koukni sem tam je skoro odkazdyho neco http://www.musikding.de/index.php/cat/c ... -Kits.html :)
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso
Obrázek
wiston
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wiston »

Prepajl jsem to dratky a nic...řekl bych, že efekt to má za sebou...to je daň za to že jsem hloupej a spletl jsem si to...už to mohlo hrát :D :/ za čas objednám jinej nějaký díly mam a snad to rozjedu..:/ ale jsem smutnej :(
core88
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od core88 »

wiston píše:Prepajl jsem to dratky a nic...řekl bych, že efekt to má za sebou...to je daň za to že jsem hloupej a spletl jsem si to...už to mohlo hrát :D :/ za čas objednám jinej nějaký díly mam a snad to rozjedu..:/ ale jsem smutnej :(
a dal si tam ty tranzistory jak tam maj bejt ? beznich to hrát nebude...
Obrázek
wiston
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wiston »

Jj dal, je to proste v tom spoji, moc sem to tam přidržel a rozesračkovalo se to...achjo, to bych se posral...no nic...ale tenhle efekt se mi libil nejvic...stejnak si ho asi zkusim znovu za nejakej cas...
core88
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od core88 »

wiston píše:Jj dal, je to proste v tom spoji, moc sem to tam přidržel a rozesračkovalo se to...achjo, to bych se posral...no nic...ale tenhle efekt se mi libil nejvic...stejnak si ho asi zkusim znovu za nejakej cas...
a dela to aspo neco ( brum sum nebo tak neco ?) jestli ne tak si asi jen prohodil vstup a vystup . picni kytari ny vystup a zesik na vstuo jestli to bude hrat.
Obrázek
wiston
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wiston »

Jj, točil jsem všecky možný způsoby...když je to zapojený a já hejbu s těma tranzistorama tak to praská, ale to dělalo i kdy tam byli ty špatny odpory...
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Hraj si s tím, zkoušej jestli nemáš někde studeňák, zkus otočit tranzistory, zkus otočit operák... Tyhle věci vydrží dost, odpáleného by nemělo být nic.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“