Zdarec,
videl jsem tu kdysi topic za jak dlouho jste se(byste) dokazali naucit Around The World od redhotů. Ja chci od vas vyzvedet to same akorat o songu Dani California protoze to drtim od vcerejska a furt se mi pletou prsty na hmatniku
Dik
to je jednoducha pisnicka jedine ze to hrajes se spatnym prstokladem, koukni na youtube jak to hrajou ostatni a treba najdes misto kde to hrajes zbytecne slozite...
Fender Am. Deluxe JAZZ 08'|Greco Jap. PRECISION 76´|Fender Am. Deluxe DIMENSION HH V 13'|Breedlove RETRO D/ERe 08'|Squier Affinity TELECASTER 13'|Stamar DREADNOUGHT ?? https://facebook.com/stevensofficialpage
Markbass LITTLE MARK TUBE|Ampeg SVT-212AV|Hartke HD210
No prave ze to je jednoducha pisnicka.. asi to nekde fakt hraju nejak sloziteji nez jak by to mohlo byt.. zkusim mrknout na ty bass covery na youtubku...
Tenhle song jsem se naučil za pár dní, ale taky jsem kouknul na youtube na videa takových těch renomovanějších basáků, abych si zkontroloval, zda-li to nehraju zbytečně složitě a místy jsem to zbytečně složitě opravdu hrál.
Zcheckni nějaký videa a budeš v pohodě.
Dani California jsem se učil hned ze začátku, co jsem dostal basu do ruky a moc mi to nešlo. Po půl roku jsem to zkusil aa jde to samo, je to jednoduchej song. Jinak v tý sloce nemá cenu učit se podle tabů ten poslední riff, protože to je improvizace.