Zdarec, helejte , nějak sem už vypad z toho co a jak hraje ....
Mam zálusk na aparát a mam dilema : Peavey VK 100 + 2x12 VC30 box nebo kopie JCM800+ 2x12 VC30 box + Line 6 ubermetal . Nebo do toho vrazit víc a jít po jistotě Rockwella ...
Vše by bylo hraný na lts mt 50 osazený Seymour duncan metal livewire set (aktivní HB s vysokým výstupem )
Jde mi o zvuk na tvrdší styly typu deathcore atd . Díkes
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12
zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
mno übermetal není zrovna typické dokopávadlo k marshallu, akže bych šel do peaveye... a kdyby se ti zkreslení oposlouchalo, tak můžeš jet přes clean a line6
Standartní JCM je jednokanál,ale těžko říct u kopií... nvíc existovala i dvoukanálová varianta... Nicméně je to kopie, nevíš, co můžeš čekat.. A k tomu Peaveyi bys dokreslovat třeba ani nemusel
No nebo ten rockwell, má gainu dost, sám dva mám, ani jeden nepotřeboval dokreslovat a gain nikdy víc jak 4 a přitom hrubší zkreslení než kolega v bandu s VK gain na 10, ten sice nehraje tak, že by se člověk za to musel nějak červenat, dá se na něj odehrát v pohodě cokoliv, ale prostě podle mě není dost kytarový... věc názoru. Rockwell přitom hraje fakt výborně. Dokreslovat Marshall a ještě kopii by byl hnus, a ještě Ubermetalem, kterej je digitál bys toho dost ukradl. Ale proti gustu... A neříkám to jen proto, že mám na bazaru rockwella na prodej...
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
Pokud máš na rockwell, tak ho zkus. Kopie marshall...no nevím, na trhu je dost kvalitních higain aparátů. Englů moc není, to je škoda s tím by jsi chybu neudělal.