Zhodnoťte naše nahrávky - kytara
Pravidla fóra
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zhodnoťte naše nahrávky
real_dead: tak krom toho ze to je tuctove jak svina tomu neni co vytknout, mate hodne dobry sound, jeste kdyz to bylo v domacich podminkach 
- Hiddenplate
- Kontaktovat uživatele:
Zdravec 
Tu máte jednu z mých dalších blbostí, kterou jsem dodělal před chvílí (3:46AM).
Zkoušel jsem jen tak ze zvědavosti z čistýho POP/ROCK EZDrummera udělat trošku víc METAL.
http://hiddenplate.wz.cz/metal_project- ... s_test.mp3
EDIT: Nacpal jsem do toho i svůj vokál.
Odkaz zůstává stejný...
Tu máte jednu z mých dalších blbostí, kterou jsem dodělal před chvílí (3:46AM).
Zkoušel jsem jen tak ze zvědavosti z čistýho POP/ROCK EZDrummera udělat trošku víc METAL.
http://hiddenplate.wz.cz/metal_project- ... s_test.mp3
EDIT: Nacpal jsem do toho i svůj vokál.
Naposledy upravil(a) Hiddenplate dne 13.11.2010 18:26, celkem upraveno 1 x.
- mirostrat
- Bandzone: https://bandzone.cz/lustifon
- Kontaktovat uživatele:
hiddenplate-vymakany si ako to nahravas? perfekt zvuk klobouk dolu,mozno to nekde pises jak to nahravas ale moc dlhy thread je to,podla mna by si si mal spravit samostatny thread aby si pisal co a ako nahravas a na co kua sak si nejaky profik ne?
Lidi jsou jako zlá macecha, vyžmýkají tě, jako citrón a pak odkopnou, jako chcíplou krysu.
Red Dwarf : Nejlépe to měli vymyslené Eskimáci. Vystrčili staříky z Iglu a proto také neměli výraz pro Starobinec.
Se starobou přichází i moudrost, někdy ale přijde staroba sama.
Red Dwarf : Nejlépe to měli vymyslené Eskimáci. Vystrčili staříky z Iglu a proto také neměli výraz pro Starobinec.
Se starobou přichází i moudrost, někdy ale přijde staroba sama.
Něco takového musel nahrávat jedině po tměmirostrat píše:hiddenplate-vymakany si ako to nahravas? perfekt zvuk klobouk dolu,mozno to nekde pises jak to nahravas ale moc dlhy thread je to,podla mna by si si mal spravit samostatny thread aby si pisal co a ako nahravas a na co kua sak si nejaky profik ne?
- Hiddenplate
- Kontaktovat uživatele:
@mirostrat: Celej můj equipment najdeš v mým podpise. 
Little Wing. Dalo mi to docela zabrat, tak kdyby vás u toho něco napadlo, tak klidně kritizujte
Hele dobrý, fakt pěkný. Mně se to líbí, to je taková hudba, kde je i nějaká menší "chybka" uplně jedno... Prostě pohodička. 
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Pěkné, ale zní mi to jako HB... Necinká to tak jak by mělo. Jinak ale dobře zahrané.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Jojo je to LP. Musím bohužel pracovat s tím co mám. Na strata, jakkoliv moc bych ho chtěl, bohužel nemam a asi v nejbližší době ani nebudu mít peníze. Je to hloupý vzhledem k tomu, že většina věcí co chci hrát by ty singly fakt potřebovala. Nicméně díky pánové 
tele.com-mě by ani nevadilo,že to nehraješ přes singly,spíš mě trochu vaděj ty příklepy.Na těch bych trošku zapracoval.Jinak pěkné
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Tele.kom - Pěkné, chtělo by to ještě zapracovat v některých ohledech, já tuhle část už bohužel zapomněl (jak se hraje, shame on me). Ale třeba si rozpomenu a zkusím sem někdy hodí svoje zboží.
Pár věcí bych tam upravil, jestli by ti nevadilo, tak bych napsal které.
1. 0.03 - místo ta tá da -kchř bych hrál spíš ta tá da - kchř kchř... Ty perkusivní úhozy bych tam dal dva.
2. Neladí ti to solíčko, především ty bendy od 1.17
To mezi tím jsou detaily, a něco si tam asi hraješ dle sebe - ale to je účel coveru.
Co se mi na tom líbí moc, že z toho jde cítit taková pohoda. Já když to hraju, tak s takovým klidem jak ty to nezahraju.
Pár věcí bych tam upravil, jestli by ti nevadilo, tak bych napsal které.
1. 0.03 - místo ta tá da -kchř bych hrál spíš ta tá da - kchř kchř... Ty perkusivní úhozy bych tam dal dva.
2. Neladí ti to solíčko, především ty bendy od 1.17
To mezi tím jsou detaily, a něco si tam asi hraješ dle sebe - ale to je účel coveru.
Co se mi na tom líbí moc, že z toho jde cítit taková pohoda. Já když to hraju, tak s takovým klidem jak ty to nezahraju.
- Hiddenplate
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem zase blbnul... musíte omluvit, že moje covery jsou "bez duše"... jsem holt technickej typ 
External link: http://www.youtube.com/watch?v=w5QDpUlsllg
External link: http://www.youtube.com/watch?v=w5QDpUlsllg
Můj nejnovější klavírní výtvor - zase hraný přes klávesy. Zvuk je naprd, ale co už. Kdyby vám zvuk moc vadil, tak se ho pokusím nějak upravit...
Co mi na té Yamaze vadí nejvíc je nepořešená hlasitost a hlavně "klaviatura".Snad se bude líbit.
http://www.box.net/shared/nkmgiv870f
Co mi na té Yamaze vadí nejvíc je nepořešená hlasitost a hlavně "klaviatura".Snad se bude líbit.
http://www.box.net/shared/nkmgiv870f
Hiddentplate, technika perfektní, ale chtělo by to ještě zamakat na feelingu a hlavně na vibratu, jinak ale dobrá práce. 
panedge: příklepy sem nikdy nijak zvlášť necvičil, zkusím s tím něco udělat 
prajdák: je to takovej mix živáku, studiový verze a mě, ale konkrétně to "ta tá da -kchř" (:D) v tom živáku hraje, tak proto je to tak. Tyhle bendy mi občas nevyjdou tak jak bych si představoval, ale je možný, že se mi i trochu rozladila kytara, protože ten flažolet na začátku, kterej se za normálních okolností dělá tremolem sem se pokoušel nahradit tím, že jsem zatlačil na tělo a krk kytary proti sobě a trochu mi v těch strunách luplo, což je slyšet i v tý nahrávce, takže je možný, že to sólo je trošku mimo...
Jinak rozhodně sem hoď svojí verzi, rád si to poslechnu
prajdák: je to takovej mix živáku, studiový verze a mě, ale konkrétně to "ta tá da -kchř" (:D) v tom živáku hraje, tak proto je to tak. Tyhle bendy mi občas nevyjdou tak jak bych si představoval, ale je možný, že se mi i trochu rozladila kytara, protože ten flažolet na začátku, kterej se za normálních okolností dělá tremolem sem se pokoušel nahradit tím, že jsem zatlačil na tělo a krk kytary proti sobě a trochu mi v těch strunách luplo, což je slyšet i v tý nahrávce, takže je možný, že to sólo je trošku mimo...
Jinak rozhodně sem hoď svojí verzi, rád si to poslechnu
No už jsem o tom slyšel, ale mě to přijde jako naprostá prasečina myslíte že to té kytaře dělá dobře ?tele.kom píše: sem se pokoušel nahradit tím, že jsem zatlačil na tělo a krk kytary proti sobě
Vztek, zkreslení.

∞=0

∞=0
Takovej domaci zaklad pisnicky, hlavne jsem si zkousel hrat pres Ignite Amps NRR-1 VST preamp.
Mno na akustice sem to viděl dělat hodně kytaristů... Hlavně na to netlačíš tak, že ten krk zlomíš, stačí jenom trochuDante píše: No už jsem o tom slyšel, ale mě to přijde jako naprostá prasečina myslíte že to té kytaře dělá dobře ?
Hiddenplate: Diagnoza flying pinky! Navic ho ocividne pouzivas, jen kdyz to opravdu jinak nejde, coz neni uplne dobre. Jinak az na ta vibrata dobre.
Mimochodem nektery riffy mi zni jak vykradeny od In Flames.
Mimochodem nektery riffy mi zni jak vykradeny od In Flames.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus