Jak nahrávat co projde ASIEM
Pravidla fóra
Jak nahrávat co projde ASIEM
Mám slušný prográmek Live-Styler, který má vsti syntezu yamaha. Používá ASIO ale při převodu do Wave využívá vstupy Windows WDM, bohužel ASIO4ALL tyto vstupy obsazuje. Mám ještě jeden pc kde mám M-Audio Deltu, která má WDM Kernel Streaming tudíž ASIO jede přes něj, ale na tom druhým mám také drahou zvukovku ale kernel streaming nemá, tak nemohu nahrávat co hraju jedině, když zakážu v ASIu vstupy, ale pokaždé musím nastavovat Stereo Mixer jako výchozí. Potřeboval bych vědět zda je nějaké ASIO, které nahrává co jim projde či zda je nějakej prográmek, kterej to z toho ASIO stáhne aniž by to zvukovka uměla.
Re: Jak nahrávat co projde ASIEM
myslis neco takoveho? http://software.muzychenko.net/eng/vac.htm
tím to nejde protože musím bud vybrat jako out audio kabel nebo audio out bohužel já se při hraní potřebuju i slyšet a to bez latence já hraju živě ten livestyler je vlastně jako keyboard kde se hraje a rovnou nahrává, akorád moje yamaha má zastaralé styly a nemá disketovku ani sd slot proto ji nahrazuju tímto programem a používám ji jen jako klaviaturu hlavně to musí být jednoduché protože já s tím už mám problémy a mí známí jsou v pytli úplně a nastavovat a propojovat vstupy s výstupama a znova to vracet zpátky se mi nechce
Live-Styler je vst, nebo samostatnej program, a nebo stand alone?
je to autoaranger jako band in a box, akorad že se hraje živě jako na klávesy, ale je to vsti podporuje syntezu vsti a má svůj vestavný soundfont syntík má i vae recorder ale právě se divím když je jeho součástí, že nenahrává to co projde tím vsti spíše by ale bylo lepší kdyby to asio přímo nahrávalo pak by bylo jedno zda to ta zvukovka podporuje či ne.
porad je to hodne zmateny v terminologii. napriklad u "ale je to vsti podporuje syntezu vsti" je hodne tezky odhadnout, co to vlastne znamena...