Cort EVL K-4 BKS
Pravidla fóra
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Cort EVL K-4 BKS
Chtěl bych vědět jakej je váš názor na tuto kytaru ohledně ceny a kvality..???
http://guitarshop.cz/CZ/product.asp?ID= ... gory=40000
http://guitarshop.cz/CZ/product.asp?ID= ... gory=40000
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

Už jsem na ni hrál asi 3*, od té doby co jsem byl poprvé v životě v hudebninách tak jsem se do ní zakoukal a do dnes šetřím na její vyšší verzi (K6).. Je to peklo nástroj, hraje jak víno a je fakt perfektní a moc pěkná. Jak je to s tremolem nevím, ale rval jsem za to rukou (neměli páku) a vpoho to drželo a ladilo
Nevím, co bych ji vytkl, ZA TU CENU !!!!

#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
jo právě z toho mám trochu strach. . .že to tremolo bude nekvalitní.. . .polly píše:jj, jedna malickost vlastne byla. vycvachtal se zavit sroubu drzici tremolo. tak mi to prevrtali a ted je to v pohodeMetallistic píše:Neměl si s tím jedinej problém..???Zajímá mě jakákoliv maličkost. .!!

No tak to je podlě mě věc dřeva a toho, jak moc s tím člověk vergluje, jak často a jestli s citem... Stejná věc se ti snad může stát s jakoukoli kejtrou, dřevo holt není kov
Mi se taky vygiglalo dřevo u šroubu co drží "prdelní" úchyt popruhu a dal jsem tam prostě tlustší šroub a šmitec (taky jsem s tím blbnul a skákal no, moje chyba, teď už to bude držet) 
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Osobně sem takovou chybu u Cortu zatim neviděl.To ten hmatník páčil dlátem nebo co?Na dvou kytarách?to je snad blbost - jakej model?
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Mně osobně to taky připadá divný,ale třeba to tak fakt je. . .Však jednou tady Trao psal,že se mu sjeli pražce za chvilku na dvou kytarách po sobě,a myslím,že psal,že to byli i stejný modely. . .Red Bull píše:Osobně sem takovou chybu u Cortu zatim neviděl.To ten hmatník páčil dlátem nebo co?Na dvou kytarách?to je snad blbost - jakej model?

To se budeš bát když ti o nějaké kytaře co každej chválí někdo řekne jeden špatnej tip?
Jako tohle je teda dost velkej pech, aby se někomu odloupl hmatník nebo krk a navíc je to stoprocentně reklamovatelná věc a jak již bylo nesčetněkrát řečeno jsou Cort všeobecně dobré kytary...
Pro mě je to jako když někdo řekne "Může na nás za 5 vteřin spadnout meteorit a zabít nás" a druhej argumentuje "Ale viděl jsem někde, že se to fakt stalo!!" Jaká je šance, že se to stane tobě?
kapišto?!
Jako tohle je teda dost velkej pech, aby se někomu odloupl hmatník nebo krk a navíc je to stoprocentně reklamovatelná věc a jak již bylo nesčetněkrát řečeno jsou Cort všeobecně dobré kytary...
Pro mě je to jako když někdo řekne "Může na nás za 5 vteřin spadnout meteorit a zabít nás" a druhej argumentuje "Ale viděl jsem někde, že se to fakt stalo!!" Jaká je šance, že se to stane tobě?
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem