cena zesilovačů

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
rene

Re: cena zesilovačů

Příspěvek od rene »

No jen když už se řešilo postavení komba, tak jsem viděl týpka kterej to na straně otočený od lidí na sebe a že by to nějak vadilo se říct nedá. Akorát to byl větší klub takže to nijak nepřekáželo a znělo to díky dobrýmu PAčku v pohodě. Ale autorovi asi doporučuju nevymejšlet nový techniky stage plánu a odposlechů :)

Stačí když budeš důvěřovat lidem co ti něco raděj, protože už jen že maj tu výdrž ti odpovídat z nich dělá opravdový odborníky
PRS Soapbar II, POD HD500, Martamp #1, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....

....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Chlape, mám pro tebe řešení a myslím, že mi dají zapravdu i ostatní :) Pokud na doma máš kombíčko, tak si kup něco silnějšího na live akce a ať je to lampa.
Típ pádem navrhuju třeba toto:
Obrázek
Má to točítka nahoře a než na to našetříš, tak si osvojíš věci potřebné k fungování kytaristy doma i v kapele ;)

A prosím tě za všechny lidi tady, přečti si konečně ty odkazy, které ti tu chlapi hodili a celou sekci FAQ. Ti, kteří to tam psali, to nedělali jen tak protože se nudili, ale právě pro takové nezkušené lidi jako jsi ty. Je to normální, že když jsi začal s hudbou, tak hned všechno nevíš, ale nepočítej s tím, že ti tady budou všichni radit a ty ani nehneš prstem a přidáš další stupidní dotaz ve smyslu: "Proč má to kombo nožičky dole a ne nahoře? Co kdybych ho chtěl mít hlavou dolu?" :roll:
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

Nero píše: Obrázek
Damn it. Chvíli jsem tě tam naivně hledal ...
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Dante

Příspěvek od Dante »

Bummer píše:kombo s reproduktorem o citlivosti 102dB bude hrát pravděpodobně jednou tolik nahlas jako to samé kombo s reprem o citlivosti 99dB.
Je to až tak velký rozdíl ? :shock:
Nejnižší citlivost co jsem viděl byla 93db to je tedy asi jen na doma ?
A ovlivňuje citlivost jěště neco jinýho mimo hlasitost ?
Vztek, zkreslení.
Obrázek
∞=0
kmensik
Rádce

Příspěvek od kmensik »

Tak to není, 3dB rozdíl je slyšet jako mírný nárůst hlasitosti. Ale u méně citlivého repra na ty 3dB potřebuješ 2x větší výkon zesilovače.
Decibely odpovídají přímo úměrně vnímané hlasitosti, ale výkon musí stoupat exponenciálně.
koko

Příspěvek od koko »

Kluci pozor, touhle debatou uz znacne kazite "zvlastnost" tohoto vlakna :lol:
BaCH PL-03MJBS, Washburn RX22F, Roland Cube 40xl , 15x a Micro Cube 2W, Ensoniq KS-32
kmensik
Rádce

Příspěvek od kmensik »

Já bych to chtěl mít takto, ale preamp dole a poweamp nahoře. A velký knoflíky, abych vše nastavoval botou.
Přílohy
IMGP0327.JPG
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

DL píše: Damn it. Chvíli jsem tě tam naivně hledal ...
Nope - random photo :mrgreen:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“