jen at prostě nečeká, ze to bude hrát porádně, nebo ze to bude porádná kytara...
kytara na punk rock do 5ti tisíc
Pravidla fóra
- 60'Rock_N'_Roll
Re: kytara na punk rock do 5ti tisíc
néé já mu neríká nic...ja mu to rikám imho...prostě at si jí koupí, koneckonců to je pak krásný, jak si koupí pak dobrou a bude mít na co vzpomínat...já se tomu vzdy rád zsměju do ted, jak se vyrval ten sroub i s kusem dreva...
jen at prostě nečeká, ze to bude hrát porádně, nebo ze to bude porádná kytara...
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
tak to je jasne ze kytara za cenu lepsich snimacu nebude bezchybna, to snad tazatel ani neceka 
-
arcilucifer
myslim ze s tech dvou, co si postoval je to temer jedno kterou si vyberes. 
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
ja si myslim ze ta od fokusu bude mit k teleti trochu bliz nez "mahagonovy" bach
-
arcilucifer
mozny to je, nehral sem na ni, ale myslim ze tazatel nema o zvuku telecasteru ani paru a jestli je to jeho prvni el.kyt.McKozias píše:ja si myslim ze ta od fokusu bude mit k teleti trochu bliz nez "mahagonovy" bach
a s tim co chce hrat za hudbu to bude gor jedno.
stejne bych byl spis pro fokus, uz kvuli pohodlnejsi kobylce
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
poťák ze dvě kila je snobizmus jak prase, jediný co je eště větší snobizmus je přepínač za tři kila. nemluvě o tom že ladící mechaniky gotoh vyjdu okolo litru všech šest, pokud jsou nezamykací. gotoh tune o matic se vejde do dvou tisíc... sice souhlasim s původní myšlenkou že za 5 tisíc tam jsou určitý technologický limity, ale ty tvoje ceny jsou imho nadsazený, sd sh-4 taky nestojí 3 klacky, a pořádnej humbucker to rozhodně je, ikdyž zrovna v tomhle případě jsou ty 3k docela realistickej nástřel když třeba tonezone stojí nějakejch 2,8k a sh-15 nějaký 3,460'Rock_N'_Roll píše:kdyz se koukneš, kolik stojí porádnej jeden humbucker..3000
kolik stojí porádná kobylka..4000
porádný struny...200
porádný ladící mechaniky...2000
pitomej potenciometr 200
ta malá kravina, jak tim prepínáš snímače..300
ec401vfsh1sh4ns2jcm2000dsl401lpstd2dp155sc2sg1bksh8ehxmmwtb490r498tod2jh1xt2exl110m80
logo na hlavě nástroje nedělá žádnej zvuk
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
gibson loga jsou draheshmootik píše:
poťák ze dvě kila je snobizmus jak prase, jediný co je eště větší snobizmus je přepínač za tři kila.
ja nechapu proc se tazatel nekoukne do bazaru. ja vim vsichni (nebo spis drtiva vetsina) co si chtej koupit prvni kytaru ji chtej mermomoci novou. ja to udelal taky a doted si nadavam. kytaru jsem za 1/4 roku rpodal a koupil si Ibanez RGR 321EX za 8 500. A pokud chces neco na punk a rock tak bych rek ze LP je dobra volba.
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 ... rder=datum
ze by se nekoukal do bazaru, protoze to ma byt vanocni darek od rodicu?
ja si to nemyslim. aspon ne v nekterych pripadech. kdybych mel jistotu, ze prislusny kus (dejme tomu ten potak) bude odpovidajim zpusobem fungovat dlouhou dobu a bez problemu, klidne bych to za to dal. i vic.shmootik píše:poťák ze dvě kila je snobizmus....
ano, souhlasim, ze pokud se jedna o defacto stejny vyrobek, jen s jinym obalem nebo logem (nebo proste o kus podobne kvality), muze to tak byt. ale je to tak u tech zminenych veci? opravdu nemaji vetsi kvalitu? a zivotnost?
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Paris#1: vanocni darek od rodicu... no, na jeziska uz stejne asi neveri, takze si myslim, ze je uplne jedno, ci to bude mit z bazose nebo novy...
Paris#2: potaky/spinace-prepinace z GESu myslim nebudou o nic horsi nebo lepsi nez ty, co maj na sobe "gibson"...
Paris#2: potaky/spinace-prepinace z GESu myslim nebudou o nic horsi nebo lepsi nez ty, co maj na sobe "gibson"...
Hodně budem někde...
Suk#1: ano, tomu rozumim. jen rikam, ze to treba nemusi zalezet na nem. klidne si dokazu predstavit rodice, co by bazarovou vec kupovat nechteli (a z nekolika duvodu bych v tom s nima souhlasil, a zaroven z nekolika dalsich nesouhlasil). nekdy si nemuzes vybrat libovolne reseni.
Suk#2: tak to je fajn (ale ja tohle nevedel, proto sem se ptal...).
Suk#2: tak to je fajn (ale ja tohle nevedel, proto sem se ptal...).
zajisté budeš souhlasit že v kytaře apollo (made in china) o současný cenně +-4500 za novou asi bude jak přepínač tak poťáky absolutní low end, kytara má za sebou 6 let velmi aktivního provozu plus 4 roky občasnýho provozu. jak switch tak poťáky nikdy neselhaly, nechrastěj, nechroupou, prostě stále funkční jak nový. pro mě je to dostačující důkaz pro to co jsem napsal vejš.Paris píše:ja si to nemyslim. aspon ne v nekterych pripadech. kdybych mel jistotu, ze prislusny kus (dejme tomu ten potak) bude odpovidajim zpusobem fungovat dlouhou dobu a bez problemu, klidne bych to za to dal. i vic.shmootik píše:poťák ze dvě kila je snobizmus....
ano, souhlasim, ze pokud se jedna o defacto stejny vyrobek, jen s jinym obalem nebo logem (nebo proste o kus podobne kvality), muze to tak byt. ale je to tak u tech zminenych veci? opravdu nemaji vetsi kvalitu? a zivotnost?
jinak hardware od gotoh je obecně považovanej za jeden z nejlepších, uznávám že osobní zkušenosti s nim nemam, ale nevybavuju si že bych slyšel si někoho na něj stěžovat.
ec401vfsh1sh4ns2jcm2000dsl401lpstd2dp155sc2sg1bksh8ehxmmwtb490r498tod2jh1xt2exl110m80
Já vím, že 5000kč je na kvalitní kytaru málo, ale já to s tím hraním nemyslím nějak vážně, já si chci jen zahrát doma svoje oblíbený písničky, jestli z toho někdy bude něco víc, tak to je hodně vzdálená budoucnost.
-
Joe DiMaggio
- Kontaktovat uživatele:
Zkus si vyzkoušet nějaký to tele v těch hudebninách co máš ve městě - aby si věděl jak ti pasuje do ruky. Neboj i prodavači chtěj vydělat, tak ti poradí (snad) 
2001 Ibanez RG550EX (EVO /Ibanez S1/EVO)
2007 Apollo DST-100
2009 akustika Sounder;
Roland Micro-Cube 2W; Gallistrings 0.9 EG Extra Light; Ernie Ball Hybrid; Dunlop Tortex 1.14 mm
2007 Apollo DST-100
2009 akustika Sounder;
Roland Micro-Cube 2W; Gallistrings 0.9 EG Extra Light; Ernie Ball Hybrid; Dunlop Tortex 1.14 mm
No jistě, na zkoušku jestli tě to bude vůbec dlouhodoběji bavit je to suma tak akorát.GameEs píše:Já vím, že 5000kč je na kvalitní kytaru málo, ale já to s tím hraním nemyslím nějak vážně, já si chci jen zahrát doma svoje oblíbený písničky, jestli z toho někdy bude něco víc, tak to je hodně vzdálená budoucnost.