Otazka vsak je jestli se vubec vyplati investova vubec nejake penize do teto kytary, nebo koupit novou (rozumej bazarovou), penez, ale neni mnoho.
Dekuji za rady
Na novou by to asi trvalo dyl. Tipuju ze kolem 10 tis. plus minuspetrvach píše:čus kolik bys měl na tu novou?
mycountry píše:Jestli je jinak v pohodě, tak určitě vyplatí. Zas tak hrozný pádlo to nenítaky jsem ji měl...
Tak na metal zase ne, jak bych ten zvuk prirovnal, proste ne metalovou pilu, ale pekny korektni zkresleni s premesi peknych stredu a basu ale ne zase uplne zastreny bez vysek..petrvach píše:jen tak já mám zkušenosti s F1 a RS1,2 ta F1 je opravdu metalovej nářez a dá se rozepnout na singl a ty singly RS1 RS2 jsou pěkně cinkaví
To prodej, pridej neco malo penez a z bazaru vem neco lepsiho.Strkat do tohodle snimace drazsi nez za 500Kc se nevyplati.Gurus píše:Ahoj, vratil jsem se k hrani a napadlo me koupit novy snimac do me Ibanez GRX 170, asi pouze ke kobylce (aspon prozatim) chtel bych neco s vyraznejsima stredama a basama, neco kde vyzni pinch harmonics.
Otazka vsak je jestli se vubec vyplati investova vubec nejake penize do teto kytary, nebo koupit novou (rozumej bazarovou), penez, ale neni mnoho.
Dekuji za rady