Kombo do 1800 ,-

Baskytarová aparatura ...
Odpovědět
Stoupa
Kontaktovat uživatele:

Kombo do 1800 ,-

Příspěvek od Stoupa »

Zdary . Schánim nějáký kombo,který bude stát nejvejš 1800 kč ale raději bych něco kolem + - 1000 kč . Potřebuju ho jen na doma ... jedno kombo mám jenže to bych si chtěl nechávat ve zkušebně a jelikož to mam do zkušbny daleko ulechčila by se mi práce - nemusel bych tahat tu těžkou krávu autobusem a pak pěšky . Zatim se mi líbilo kombo Dean BO 10 ,ale všude kde sem se ptal ... nemaj kombo na prodejně a nejdřív by mohlo prý být za 2 měsíce . Bohužel já bych nějáký tohle kombo potřeboval co nejdřív . Uvítal bych kdyby mi někdo něco do toho stropu 1800 něco doporučil může se jednat i o věci z bazaru ... to je jedno , akorát bych nechtěl takový ty 4 W nebo dokonce 1 W . Chtěl bych aby to mělo aspoň 10 W . Vim že to bude těžký ... za tolik peněz to bude vesměs samá s****a , ale potřebuju to opravdu jen na domácí cvičení :wink:
Baskytara: Schecter Riot 5
Aparát: zesilovač Gallien Krueger 700RB-II + box Gallien Krueger NEO 410 + NEO 115
Efekty: Digitech bass synth, MarkBass Riverbero, EHX Black Finger,MXR M89,Boss bass chorus
Nomak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nomak »

Já cvičím nasucho, aspoň slyším všechny chyby....
Ibanez SR1005 Prestige+Ibanez PGB1+Squier Precision Vintage Modified Bass, GK 1001RB II, GK NEO 412, EHX Bass Big Muff Pí, Warwick red label, prsty,
Stoupa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoupa »

řek bych že právě přes to kombo slyšíš víc ty chyby než "na sucho"
Baskytara: Schecter Riot 5
Aparát: zesilovač Gallien Krueger 700RB-II + box Gallien Krueger NEO 410 + NEO 115
Efekty: Digitech bass synth, MarkBass Riverbero, EHX Black Finger,MXR M89,Boss bass chorus
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

http://eshop.kytary.cz/dimavery-baskyta ... acka:0:1:0
koukni na tohle, ale já bych se radši určitě porozhlíd po bazarech, urcitě se daj sehnat pěkný kousky. Nebo zkus od někoho sehnat ňákej starej zesík (třeba Tesla) a bedny, už nebudou problém.
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

N doma nepotřebuje reprák a zesák, stačí kombo.
Než jít do nějakého shitského nového (třeba to dimavery podle mě nebude žádnej blesk) se porozhlídli radši opravdu po bazarech...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“