Jaký box

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
chmelda
Kontaktovat uživatele:

Jaký box

Příspěvek od chmelda »

Zdarec, jakej box bude lepší ? Nu-metal, HC, sedmistrunka....
Mesa Boogie 2*12 Rectifier Horizontal(Celestion V30) nebo Marshall 1960 B Lead (Celestion G12T- 75) ???
Dean Bloodstorm Tyrant Michael Amott Signature
Schecter Damien Elite Avenger
LINE 6 HD147
HARDBOX VINTAGER 212XL
Sony DWZ-B50GB
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

Moje zvetsena MesaB 2x12 Rect. Horizontal... :lol: , kvuli tem basum....

Jinak, tezko porovnavat takhle rozdilny boxy - 4x12 a 2x12
Taky zalezi co do toho strcis za zesak...

Co treba Genz-Benz 212G-Flex :)
http://www.genzbenz.com/?fa=detail&mid= ... 419&cid=93
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

Ten Genz-Benz je naprosto úžasnej box! než jsem to viděl, nestačil jsem věřit, že to tolik zlepší zvuk.) Používá ho novej kytarista Votchí ve spojení s M/B DC-5 hlavou a hraje mu to daleko líp, než s boxem 4x12 rectifier standart :twisted: byl jsem velice mile překvapen...na podiu je jedno, kolik to má repro, stejně se zvučí jenom jedno, pokud nechcete stereo 8)
G-B je můj favorit.
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

No nedivim se... Genz-Benz jde celkove hodne do metalu a do basu v serii Gflex, a zrovna u techhle beden maji na zakazku delany repro, ktery snesou bassreflex ozvucnici, takze dropped D(C) a jedem, at nam vlajou gate a basovy vibrace zpusobi pocinajici artritidu, revma, atd... :lol: :lol:
Ja kdyz to poprvy videl a slysel v Aleximu, taky jsem cucel jak puk... na netu ty ukazky zni hodne ubzucene (vic metalove nez M/B), ale nazivo to je nepredstavitelny masakr... Zajimaly by me docela ty jejich repro, co do toho davaji
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
petrpeter
Odborník

Re: Jaký box

Příspěvek od petrpeter »

chmelda píše:Zdarec, jakej box bude lepší ? Nu-metal, HC, sedmistrunka....
Mesa Boogie 2*12 Rectifier Horizontal(Celestion V30) nebo Marshall 1960 B Lead (Celestion G12T- 75) ???
Kdyz uz by si chtel investovat do 1960B, vem si svuj zesak a bez si zkusit ten Genz-Benz do Aleximu (nebo nekam kde ho maj na prodejne - zagoogluj, obvolej...)
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

abych pravdu řekl, myslím, že jinde, než v Aleximu to jen tak mít nebudou. Alexim oficiálně dělá Genz-Benz - jak si můžeš všimnout, maj tam spoustu jejich zesilovačů i beden.) já hrál na jejich class A 30W hlavu, taky hotová elektrárna, s 5 modama zapojení elektronek :P
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
chmelda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chmelda »

petrpeter píše:
Kdyz uz by si chtel investovat do 1960B, vem si svuj zesak a bez si zkusit ten Genz-Benz do Aleximu (nebo nekam kde ho maj na prodejne - zagoogluj, obvolej...)
Investovat nechci, už ji mám - koukni do podpisu... Sice sem teď se svym zvukem, absolutně spokojenej ,ale chtěl bych zase skusit něco jinýho :twisted:

Už sem psal do Aleximu, ten Genz Benz G-flex maj na skladě, tak to asi zajedu prubnout.. Jinak nemáte někdo zájem o Marshall 1960 B Lead ? :lol:
LINE 6 HD147
HARDBOX VINTAGER 212XL
Sony DWZ-B50GB
JOHNY Swamp Inc.

Příspěvek od JOHNY Swamp Inc. »

Včera sem si jeden přivez LOL pozdě :(
chmelda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chmelda »

JOHNY Swamp Inc. píše:Včera sem si jeden přivez LOL pozdě :(
Škoda :?
LINE 6 HD147
HARDBOX VINTAGER 212XL
Sony DWZ-B50GB
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

chmelda píše:
petrpeter píše:
Investovat nechci, už ji mám - koukni do podpisu... Sice sem teď se svym zvukem, absolutně spokojenej ,ale chtěl bych zase skusit něco jinýho :twisted:

Už sem psal do Aleximu, ten Genz Benz G-flex maj na skladě, tak to asi zajedu prubnout.. Jinak nemáte někdo zájem o Marshall 1960 B Lead ? :lol:
:oops: sorry, nevsiml jsem si..... ani toho zesu... :roll: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“