Crate FW15R vs. RolandCube 15x
Pravidla fóra
Crate FW15R vs. RolandCube 15x
co si mam koupit? http://kytary.cz/crate-fw15r/HN096532/ nebo http://kytary.cz/roland-cube-15-x-maly-dabel/HN089787/ chtěl bych hrát hodně zkreslenej zvuk (green day)
diky
diky
SQUIER Affintity Fat Strat HSS
Crate FW15R
40 let stará akustika bez značky .... prodam za 15 k - má historickou cenu
Signature trsátko
Crate FW15R
Signature trsátko
Re: Crate FW15R vs. RolandCube 15x
No tak zrovna Green day,moc zkreslenej zvuk nemají.A použit to chceš zřejmě pouze na doma,že?Lepší z těhdle dvou bude asi ten RC.
Ibanez EX EMG 81-ENGL FIREBALL E 625-RANDALL RA 412 CV,BEHRINGER PB 600-ROCKTRON REACTIVE DIGITAL DELAY-HB TU100-HB EQ100-BOSS DS2.Line 6 spider III,Line 6 studio GX
jj zatim jen na doma a kytaru si k tomu koupim asi http://kytary.cz/squier-affinity-fat-st ... /HN002266/ a ohledne toho rc na co tam jsou vstupy nějak jsme to v tom popisu nezaregistroval?
Crate FW15R
Signature trsátko
Crate FW15R
Signature trsátko
Tak vstup je tam na kytaru,když je to kytarové kombo.A je to kombo výhradně na doma s 15 w. tranzistorem a 8 repro by sis v kapele neškrtl.
Ibanez EX EMG 81-ENGL FIREBALL E 625-RANDALL RA 412 CV,BEHRINGER PB 600-ROCKTRON REACTIVE DIGITAL DELAY-HB TU100-HB EQ100-BOSS DS2.Line 6 spider III,Line 6 studio GX
- mycountry
- Kontaktovat uživatele:
V každém případě Crate, ten 12'' reprák je hrozně poznat. Roland je hrozný chrastítko, já teda moc nechápu, co na něm všichni tak doporučujete, hraju na něj na hodinách a je to utrpení...
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Určitě Crate. S 8" reproduktorem moc rachotu nenaděláš. Toho Crata jsem měl hodně dlouho a můžu jen vřele doporučit. Má to 12" reproduktor, reverb je tam také dobrej a připojení sluchátek či mp3 jsem si nemohl vynachválit. Brát Crate 
a myslíte že ten crate přebije bicí ?
Crate FW15R
Signature trsátko
Crate FW15R
Signature trsátko
V žádným případě nepřebije.
a jeste sem se chtele zeptat.... dávaj ke kombu kabel do elektriky a do kytary ??
Crate FW15R
Signature trsátko
Crate FW15R
Signature trsátko
Do elektrický sítě jo, do kytary ne.
- mycountry
- Kontaktovat uživatele:
Nepřebije, ale přehrát může, podle míry řeznictví bubeníka. Já musím říct, že jsem nikdy neměl problém se prosadit přes bubeníka se zvukem. Přes celou bandu už je to samo těžší, ale rozhodně v tom bude lepší Crate jak Roland, to repro má solidní citlivost...Pe3n píše:a myslíte že ten crate přebije bicí ?
Ani nepřehraje!To by musel ten bueník hrát se štětkama.
.. a zkoušels to?
Já osobně teda ne (neznám žádnýho bubeníka), ale měl jsem ho doma... a u tišší kapely (nějakej ten countryrock, nebo poprock, nebo prostě nějaká dostatečná měkkárna) bych tomu věřil
Ovšem na seriózní použití na koncíky etc. bych po silnějším koukal
Já osobně teda ne (neznám žádnýho bubeníka), ale měl jsem ho doma... a u tišší kapely (nějakej ten countryrock, nebo poprock, nebo prostě nějaká dostatečná měkkárna) bych tomu věřil
Ovšem na seriózní použití na koncíky etc. bych po silnějším koukal
- robo.n.x12
- Kontaktovat uživatele:
Mám ho ve zkušebně a když je bubeník rozumnej tak se s tím dá hrát 
Yamaha Pacifica, B.C.Rich Warlock limited edition ----> Boss DS1 ----> Homemade ECC81 Preamp ----> EL84 Poweramp 15W ----> 1x10" noname repro, Elixir 10 ^^
a je na nem dobrý zkreslení?
Crate FW15R
Signature trsátko
Crate FW15R
Signature trsátko
Na GD podle mě jo... ale ideální bys měl si ho poslechnout 
nebo radsi takhle co je lepsí na metal kaslu ten http://kytary.cz/roland-cube-15-x-maly-dabel/HN089787/ nebo http://kytary.cz/crate-fw15r/HN096532/ a az budou money tak k tomu http://kytary.cz/marshall-jackhammer-jh-1/HN005186/ na ten metal kaslu ten se mi nelíbí zajímá me ten distortion a overdrive tak co by bylo lepsí ten roland cube a nebo crate s efektem je v tom nejakej zvukovej rozdíl ??, dik
Crate FW15R
Signature trsátko
Crate FW15R
Signature trsátko
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Sadam.S měl Crate s JH-1 tak mu napiš sz a určitě ti rád řekne 
K FW-15 určitě NE JH1... distortion na jackhammeru stojí za ***** a komplet z kreslení tahat s OD zní taky blbě (teď s ním nakopávám tu Stanleyho lampičku a tam se dokáže předvíst v lepším světle
)
Takže FW-15 jo, ale k němu spíš nějaký čistý distortion - a myslím, že budeš spokojen
Konkrétní typy budeš muset trochu pohledat, o pedálech vím velký kulový
Takže FW-15 jo, ale k němu spíš nějaký čistý distortion - a myslím, že budeš spokojen
Konkrétní typy budeš muset trochu pohledat, o pedálech vím velký kulový
Tak zálěží jak moc velký metal s tím chce hrát. Na začítku psal něco o GreenDay... Ten jackhammer má výborný ten overdrive, měl jsem ho a byl super. Asi jediný pedál, co lituju, že jsem ho prodal. Jestli to tedy chce na takový rock, a trochu tvrdší, tak ten overdrive na JH-1 na to stačí vpohodě. On když se nagainuje k maxu tak to dává fakt slušnou sodu. Ten distortion na něm je celkem nanic to jo, ale vyvažuje to ten overdrive...
Jestli ale chce i pravověrný metalový nasycený zvuk, tak asi jinde no
Jestli ale chce i pravověrný metalový nasycený zvuk, tak asi jinde no
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem