Homemade efekty
Re: Homemade efekty
Tak elektrolity sou prostě elektrolity, hlavně u nich dodrž polaritu... Ty ostatní sou nejlepší svitkový... Já je tam teda dávám...
joooo už vym jak si to myslelFlajtr píše:Jo, v tomhle se vyznám vpohodě, jsem na elektro škole takže si z prváku i něco málo pamatuju, spíš jsem myslel jaký jsou vhodný nebo jestli to je fuk jestli tam dám svitkovej nebo jinej chapeš ?
Jo a nechcu dělat fuzz factory, ale fuzz face.
EDIT. nebo tam dej poliprolipenový něco jako dělá WIMA http://www.musikding.de/popup_image.php ... 08/imgID/0
Naposledy upravil(a) core88 dne 17.11.2010 13:36, celkem upraveno 1 x.
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

Jo, vpoho, to mi moc pomůže, dík
v tomhle jsem byl v koncích.
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Tech efektu je tu hodne... neda mi nekdo tip na nejakej dostatecne schopnej ale jednoduchej zkreslovac (hi-gain distortion)? Idealne, kdyz by to slo udelat na fakt malej plosnacek a narvat do fakt maly krabicky...
Hodně budem někde...
-
woro90-1
Krank Distortus Maximus. Popáté. Nebo nějaký prasofuzz, třeba krysa není ani moc složitá.
- SUK
- Kontaktovat uživatele:
Pardon... jen cist deset stran neceho co se cte ponekud tezko (zadnej flame a podobne) je tezky a projizdet tisice odkazovanych stranek jeste tezsi (to uz jsem zkousel). Kazdopadne, dekuju!woro90-1 píše:Popáté
Hodně budem někde...
Před chvilkou jsem četl post o Ewě Farné a tam je to flame dost brutus. A ty se ŠUKU taky kolem toho vometáš (i když jsou tam lepší borci). Takže až nebudou puboši zbytečně plkat, tak to bude pro všechny výhra. Tím myslím tu přehlednost a čtenost. Nehledě na to, že ubude práce adminům.
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- SUK
- Kontaktovat uživatele:
Lachim: nesrovnaval bych tema o Ewicce a tohle. Tady to je ciste jen moje blbost, protoze jsem si prolitnul jedno tema a pisu do uplne jinyho, kde je informace, kterou vlastne hledam uplne na zacatku :-/
Hodně budem někde...
Zdar, dneska při poslední praxi v elektrodílně jsem si nahrabal nějaký součástky, nic moc tam nebylo, ale našel jsem tam nějaký trandy a dokonce 3 germaniovy, jsou to tesly gs507, a jelikož se teď chystám dělat fuzz tak mě napadlo jestli by nešly využít, někde, nějak, však víte 
ahoj chlapi, potrebuju vasi pomoc (nesmejte se kdyz budou dotazy moc stupidni)
potreboval bych vedet, jakou samici na 6,3', porad si totiz nejsem jisty a u gmka maturuju
zaroven se chci zeptat, jakym tranzistorem muzu nahradit tranzistor 2N5088?
diky za odpovedi
potreboval bych vedet, jakou samici na 6,3', porad si totiz nejsem jisty a u gmka maturuju
diky za odpovedi
“Basically, I'm for anything that gets you through the night - be it prayer, tranquilizers or a bottle of Jack Daniels.” Frank Sinatra
jestli chceš aby se ti efekt po zastrčení kabelu zapnul dej na vstup efektu Stereo jack a na výstup Mono . jestli si ho chceš zapínat vypínačem dej oba jacky mono.Kosak píše:ahoj chlapi, potrebuju vasi pomoc (nesmejte se kdyz budou dotazy moc stupidni)
diky za odpovedi
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

dekuju moc
“Basically, I'm for anything that gets you through the night - be it prayer, tranquilizers or a bottle of Jack Daniels.” Frank Sinatra
Zdravim chtel bych se zeptat kde vezmu reverzn logaritmcky potak (C) ? nejlepe odkaz z gesu, ale nikde sem to tam nenasel.
Schecter C1-classic ->You dirty rat-> laney LC50(starsi verze + repro celestion G12 classic ),Mmjuz amp
-
woro90-1
Nejjednodušší asi bude se mu přiblížit upravením průběhu lineárního pomocí paralelně připojeného pevného rezistoru, ale hodnotu ti neřeknu, nevím ji.
Jeste bych se chtel zeptat, jak zapojit 3dpt prepinac, nasel sem nekolik tech schemat ale nevim ktery je dobre.
Schecter C1-classic ->You dirty rat-> laney LC50(starsi verze + repro celestion G12 classic ),Mmjuz amp
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
-
woro90-1
Protože je víc než jedna možnost.halys píše:Jeste bych se chtel zeptat, jak zapojit 3dpt prepinac, nasel sem nekolik tech schemat ale nevim ktery je dobre.
Zdravim, tak mam dalsi otazku dneska se me stala na zkusebne nemila vec prepoloval sem efekt (you dirty rat) trochu v nem zasmrdelo, kazdopadne hraje dal, ale nejsem si jisty jestli na 100 % tak bych se chtel zeptat co by se tam pripadne mohlo spalit ?
- SUK
- Kontaktovat uživatele:
co? No, urcite nespalis dratky, samotnej cuprexit a kovovou krabicku. Zbytek jde spalit docela lehce....
Nicmene, pokud to hraje dal, tak jsi nejspis trosku smahnul stabilizator (pokud tam nejakej je), to uz jsem u svyho komba udelal dvakrat. Teplota, ze by se na tom parky daly smazit ale funguje to dal...
Nicmene, pokud to hraje dal, tak jsi nejspis trosku smahnul stabilizator (pokud tam nejakej je), to uz jsem u svyho komba udelal dvakrat. Teplota, ze by se na tom parky daly smazit ale funguje to dal...
Hodně budem někde...