Orange rocker 30 head
Pravidla fóra
Orange rocker 30 head
Zdar lidi. pootřeboval bych poradit,jestli se vyplatí koupit tuto hlavu.... na reprobox orange musim došetřit..a když si koupim nejaky jinaci reprobox....tak to nevyda takovy vykon jako repro od Orange??? prosim poradte jestli se vyplati koupit tuto hlavu s nejakym reproboxem a pak dokoupit reprobox od Orange.......Myslim si že na toho mýho Telecastera by to byla dobrá volba...
Re: Orange rocker 30 head
A jaká je tedy otázka? Zajíma Tě něco konkrétního?
- citizen.one
sice se ptas na blbost, ale jestli se ti orange libi, tak to udelej presne jak rikas, kdy jsou repra moc zatizeny poznas, takze klidne i neco slabsiho a jak pises, pak si to doplnis, myslim porad lepsi volba nez si koupit neco jinyho a teprve pak si porizovat tohle...
Otazka byla jestli nevadí že Orange bude mít jinačí repro....třeba Laney HCM412ASkiner píše:A jaká je tedy otázka? Zajíma Tě něco konkrétního?
tak treba zrovna tenhle reprobox je docela kram. do orange boxu se standardne osazujou V30, doporucuju neco s nima.
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Hele, nezkoušel jsem Orange s V30, ale nebude to moc uřvaný?
nedávno jsem hrál na AD30 přes Marshall Mode Four box a už tak mi to připadalo hodně uřvaný - a když si k tomu představím ty V30...
každopádně ale jiné repro vadit nebude
nedávno jsem hrál na AD30 přes Marshall Mode Four box a už tak mi to připadalo hodně uřvaný - a když si k tomu představím ty V30...
každopádně ale jiné repro vadit nebude
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
urcite ne. pokud se to rozumne nastavi a pouzije
rozhodne to bude min urvane nez s tema rocket 50, to jsou jedny z nejhorsich lepro na kytaru co jsem kdy slysel.
- citizen.one
jak rikas, nechapu proc tenhle typ vubec vyrabej....
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Tak něčím ty levné reproboxy osazovat musí...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Jen tak zasáhnu do tématu ten rocker neni nic moc vůbec se mi nelíbil na čistym kanále zkreslenej byl vpohodě ,ale ten čistej to bylo strašný daleko víc se mí libil dual terror. Už sis ho někde vyzkoušel?
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
no vidíš a mě se zase čistý kanál na Rockeru strašně líbí... Základ je vyházet z Orange ty šmejdské lampy a případně i dát jiný reprák než Vintage 30 pokud to myslí s čistým zvukem člověk alespoň trochu vážně 
jj V30 se na ciste skoro nikomu nelibi. me v zasade nevadi, ale na cisty zvuk jsem pomerne nenarocny uzivatel 
jako substituce by imho mohla byt dobra G12H30
jako substituce by imho mohla byt dobra G12H30
Já jsem měl v Rockeru G12H Heritage a Alnico Gold a oba jsou úplně super, samozřejmě i klasická G12H Anniversary by asi byla ok.
Já bych jenom doplnil qwera, že mně se o fous víc líbí Heritage G12H na čistý zvuk a Gold zase o fous víc na zkreslený. Ale neporovnával jsem je přímo vedle sebe.
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Já nevím, možná to bude mou nezkušeností s pořádnými aparáty a repry, ale já jsem s V30 spokojený a na čistý zvuk hraju dost 
čímž neříkám, že by se V30 nemohla měnit za něco lepšího
čímž neříkám, že by se V30 nemohla měnit za něco lepšího
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
ORANGE ROCKER 30 head
čus.
Potřeboval bych od někoho radu, jestli se ORANGE rocker 30 head hodí se svim výkonem na malý podia a do klubů. Uvažuju o koupi, ale bojím se, aby to nebyli vyhozený peníze.... Díky moc

Potřeboval bych od někoho radu, jestli se ORANGE rocker 30 head hodí se svim výkonem na malý podia a do klubů. Uvažuju o koupi, ale bojím se, aby to nebyli vyhozený peníze.... Díky moc
- fundametalista
- Kontaktovat uživatele:
Re: ORANGE ROCKER 30 head
Podle mě bude 30W do klubů tak akorát. Navíc, co jsem měl tak zkušenost s Orange aparátama (dvěma), tak to řvalo až až. A jestli se ti zvuk Orange líbí, tak by to vyhozený peníze rozhodně bejt neměly.
EDIT: Teď koukám, že se tenhle apec řeší o pár postů níž: komba-zesilovace-reproboxy/orange-rocke ... 22071.html
Takže bych dotazy směřoval spíš tam...
EDIT: Teď koukám, že se tenhle apec řeší o pár postů níž: komba-zesilovace-reproboxy/orange-rocke ... 22071.html
Takže bych dotazy směřoval spíš tam...
Ibanez RG 321MH Custom (SD SH4 + RM Classic Neck), Ibanez TS-10 MIJ, BOSS SD-1, Carl Martin 2Wah, Fender Superchamp XD (Eminence Ragin Cajun), Fast Track MkII, Guitar Rig
Takže tenhle zesík s kombinací boxu PPC 112 V30 60w, bude akorát stačit??
uplne v klidu
roztrhá Ti tepláky!