Cort EVL K-4 BKS

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Prostě měl někdo v Cort továrně opici ten den a udělal za celou šichtu 2 kejtry a ty pak v sérii jely do ČR na návštěvu za tvým kámošem :D
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Metallistic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Metallistic »

Ne jasný že ne. . .Já stejně si ji asi koupím,jen tu bez tremola. . . Já se jen trošku poolekal,ale stejně bude moje .. . .Doufááám . .!! :wink:
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal
Obrázek
Demilich

Příspěvek od Demilich »

tyjo další člověk co preferuje ten lespauloidní tvar, :) mi teda do ruky seděl lépe ten superstratoid :twisted: proč bez tremola?
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Metallistic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Metallistic »

Protože po pravdě s tremolem vůbec neumím a chtěl sem ho jen jako do budoucna,ale asi zatím nepotřebuju. . .
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal
Obrázek
Borda13

Příspěvek od Borda13 »

Mel jsem moznost na ni hrat ale zklamaly me snimace, meli takový divný zvuk, ale kdyz jsem hrál na K-6 bylo to o necem jiném. Jinak vlastním Cort X-6 a jsem max spokojen, zadne problemy skvely zvuk a pohodovy Floyd.
Doporucuji spis ty vysi řady.
Obrázek
Ničim struny, ničim trsátka, ničim si prsty, ale nejsem tak bohaty abych si mohl dovolit ničit kytary.
Kytara Cort-X6, Squier Bullet Strat C-Drop, Fender FRONTMAN 15W, Peavey Bandit 65W, Digitech - RP250.
Demilich

Příspěvek od Demilich »

No jasně, já to taky zkoušel. Rozdíl to je , bo v jedné jsou pasivy a v druhé aktivy :)
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

no, u toho ani nejde o to, že by jedny byly horší a druhé lepší, ale o to, jestli ti víc sednou pasivní, nebo aktivní EMG, myslím zvukově
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“