vypadlý jack
- rejmank
vypadlý jack
Ahoj mám squier custom telecaster 2 s p90 a stalo se mi že mi z kytary vypadl jack tzn - vypadlo vše co samici v kytaře drží + se z drátků ulomil samotný jack když jsem ho připájel zpátky tak mii kytara hrozně brumí mohl by jste mi prosím někdo poslat schéma toho jak to má být naletované a toho jak příjde jack přidělat do kytary dik
kytara:squier telecaster special 2
kombo:crate flexwave 15
kombo:crate flexwave 15
Re: vypadlý jack
tak skus prehodit ty dratky a melo by to bejt v pohodě . asi si přiletoval signál na zem a zem na signálrejmank píše:Ahoj mám squier custom telecaster 2 s p90 a stalo se mi že mi z kytary vypadl jack tzn - vypadlo vše co samici v kytaře drží + se z drátků ulomil samotný jack když jsem ho připájel zpátky tak mii kytara hrozně brumí mohl by jste mi prosím někdo poslat schéma toho jak to má být naletované a toho jak příjde jack přidělat do kytary dik
EDIT: a nebo máš nekde upadlou zem
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

a nebo se ti dotýká zem a signálcore88 píše:tak skus prehodit ty dratky a melo by to bejt v pohodě . asi si přiletoval signál na zem a zem na signálrejmank píše:Ahoj mám squier custom telecaster 2 s p90 a stalo se mi že mi z kytary vypadl jack tzn - vypadlo vše co samici v kytaře drží + se z drátků ulomil samotný jack když jsem ho připájel zpátky tak mii kytara hrozně brumí mohl by jste mi prosím někdo poslat schéma toho jak to má být naletované a toho jak příjde jack přidělat do kytary dik
EDIT: a nebo máš nekde upadlou zem
Schémata jak zapojit snímač najdeš třeba ne www.rmpickups.cz. Tam bude i případ tvého telecasteru. Pokud se nic jiného neponičilo tak by mělo prohození drátků stačit. A nebo se někde ty dráty dotýkají. Jak již bylo napsáno. Pokud máš doma nějaký měřák, tak bych zkusil signální packu a zemnící na té samici propípat jestli je mezi nimi někde zkrat.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801