Tož páprdové co nepřišli, neviděli, neslyšeli, v kotli se nežduchali, přišli o výbornou show!
Já jakožto člověk alespoň trochu slušný jsem přišel 18:45 když začínat se mělo v 19:00, natěšen na následující palby. Prázdný klub mi prozradil, že bez skluzu to opět nepůjde, což mě pěkně vytáčí. Takovou organizaci fakt nemám rád. Když jsme pořádali fesťák my, měli jsme myslím 10 kapel, a skluz jsme nějak neměli...
Začlo se tedy až kdesi po 20:30 nástupem Igorrr, který začal do éteru pouštět zvuky jen tak bez ohlášení. Já stál a asi 10 minut si myslel, že ještě pořád zvučí, než mi došlo, že vlastně už hraje

Ale co no. Mohl asi vybrat lepší, skočnější pecky, hlavně naši oblíbenou Brutal Swing, kterou nedal. Později jsem se s ním bavil, proč ji nezahrál, tak říkal, že ji v plánu měl, ale kvůlu nedostatku času, který byl dán počátečním skluzem na ni nedošlo. Tož jsem ho aspoň pochválil jako pana umělce a podal si s ním ruku. Příjemný chlapík

Druzí šli na scénu legendární Isacaarum, které jsem já viděl už u nás na festu. Musím říct, že měli lepší zvuk než u nás, takže to kupodivu byl bordel o poznání lepší

Jejich promyšlená show byla opět skvělá, co dodat, v tomhle jsou prostě dobří. Blázni
Další byla pořadatelská kapela BBYB, u které se mi líbilo nazvučené didgeridoo (snad se to tak píše...) a určitě taky přidaná umělecká hodnota v podobě videoprojekce. Viděl jsem je naživo prvně a bylo to good. Správná psychedelie. Padly známé songy, zatrsalo se, bylo fajn.
Pak přišel opět Igorrr se svým kolegou, známí jakou duo Whourkr a začli. Perfektní

Než se lidi začali chytat, byla půlka setu odehrána. Jak poznamenal Igorrr, lidi přišli na větší brutality a shodli jsme se, že ta jejich hudba je poměrně hodně šílená/umělecká, takže coby

Zahráli Slaagt, což jsem si náležitě užil a při odchodu zamával a podal si ruku s tím druhým plešatým frantíkem, pochválil je, sbalil se, a šel dom
Tolik asi z mé strany k akci.
Poděkování určitě patří Koziášovi za to, že mě na takové kapely navedl, dále za to, že jako jediný přislíbivší taky i dorazil a hlavně zapařil. Bylo to cool. Nechápu, jak si sakra mohl vydržet celé BBYB v té plynové masce
Jinak kotel byl solidní, ale lidi obecně pařili dost málo se mi zdá. Z posledních pár akcí mám pocit, že paření, kotlení a vůbec účast na akcích značně upadá....
Ceeya, a zas někdy.