Squier Jag X Epi SG

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Miškus
Kontaktovat uživatele:

Squier Jag X Epi SG

Příspěvek od Miškus »

Čus čus už dlouho uvažuju o koupi Squieru Jagmaster protože je to kaliska a děsný retro. Ovšem nemám tolik peněz a tak sem se rozhod že bych prodal svýho Epiphona SG 400. Sem teď trošku na vážkách jak se říká :D Máte s tim squierem nějaký zkušenosti? Ještě bych ho musel kupovat novýho, na bazaru nikde neni :/ Toho Epi bych střelil tak za šestku, jeden týpek se už na inzerát chytil...
petrvach

Re: Squier Jag X Epi SG

Příspěvek od petrvach »

Já bych tu epinu neprodával je celkem v cajku radši bych prodal to lp100
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
Miškus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miškus »

Je to fakt na ten LP vůbec nehraju ale jde o to že neni v moc dobrym stavu. Má popraskanej ten plast kolem výstupu na jacka a jeden poťák je nějakej divnej. Nevim za kolik bych jí měl tak střelit... Ale teď si mi fakt nasadil brouka do hlavy a nechci to SG prodat :D
petrvach

Příspěvek od petrvach »

Já bych to sg neprodal mě se sice nelíbí vzhledově, ale je to celkem slušná kytara za ty prachy prodal bych lp100 ta se jim nepovedla a nákej začátečník jí koupí když to pořádně prohřeješ a koupíš novej plast tak jí tak za cca 3,5k prodáš a pak bych šetril na toho squiera nebo co to chceš.
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
60'Rock_N'_Roll

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

rad bych jen upozornil, ze to, co dělá Jaguar Jaguarem na tý kytare chybí..ta kytara od squieru je jen čistě tvarová zálezitost, navíc Jaguar si vzdy vybavím se singly...je to na tobě, ale podobnosti s Fenderm na ní nehledej.. :wink:
Miškus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miškus »

Asi máte pravdu kašlu na to :D Byl to jen takovej záblesk :D Mám rád ten tvar to jo ale je to asi zbytečný. To SG mám rád a taky je to pěkný retro :))
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

Ja toho Jagmastera mel a Furt mne tam praskaly struny.A to i kdyz jsem nechal zbrousit kameny a zablokoval tremolo.No a taky jsem byl hodne zklamanej,kdyz jsem oddelal picguard a prostor vsude pod nim byl zcela vydlabanej.Nech si to SG a v budoucnu az si treba nasetris prachy tak jdi do tohohle
http://fender.com/products/search.php?partno=0148300506
jestli mas teda rad tvar a la jaguar.
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Miškus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miškus »

Jo jo tak teď sem to vyřešil! :D Toho LP se mi nejspíš podaří střelit za 3 klacky a nabízí se možnost koupit Jolanu Strat! To je to pravý retro teprv a za pár šupů :D
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“