Squier Jag X Epi SG
Pravidla fóra
Squier Jag X Epi SG
Čus čus už dlouho uvažuju o koupi Squieru Jagmaster protože je to kaliska a děsný retro. Ovšem nemám tolik peněz a tak sem se rozhod že bych prodal svýho Epiphona SG 400. Sem teď trošku na vážkách jak se říká
Máte s tim squierem nějaký zkušenosti? Ještě bych ho musel kupovat novýho, na bazaru nikde neni :/ Toho Epi bych střelil tak za šestku, jeden týpek se už na inzerát chytil...
špinavě a tvrdě
www.bandzone.cz/oldfolkshouse
Re: Squier Jag X Epi SG
Já bych tu epinu neprodával je celkem v cajku radši bych prodal to lp100
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
Je to fakt na ten LP vůbec nehraju ale jde o to že neni v moc dobrym stavu. Má popraskanej ten plast kolem výstupu na jacka a jeden poťák je nějakej divnej. Nevim za kolik bych jí měl tak střelit... Ale teď si mi fakt nasadil brouka do hlavy a nechci to SG prodat 
špinavě a tvrdě
Já bych to sg neprodal mě se sice nelíbí vzhledově, ale je to celkem slušná kytara za ty prachy prodal bych lp100 ta se jim nepovedla a nákej začátečník jí koupí když to pořádně prohřeješ a koupíš novej plast tak jí tak za cca 3,5k prodáš a pak bych šetril na toho squiera nebo co to chceš.
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
- 60'Rock_N'_Roll
rad bych jen upozornil, ze to, co dělá Jaguar Jaguarem na tý kytare chybí..ta kytara od squieru je jen čistě tvarová zálezitost, navíc Jaguar si vzdy vybavím se singly...je to na tobě, ale podobnosti s Fenderm na ní nehledej.. 
Asi máte pravdu kašlu na to
Byl to jen takovej záblesk
Mám rád ten tvar to jo ale je to asi zbytečný. To SG mám rád a taky je to pěkný retro
)
špinavě a tvrdě
Ja toho Jagmastera mel a Furt mne tam praskaly struny.A to i kdyz jsem nechal zbrousit kameny a zablokoval tremolo.No a taky jsem byl hodne zklamanej,kdyz jsem oddelal picguard a prostor vsude pod nim byl zcela vydlabanej.Nech si to SG a v budoucnu az si treba nasetris prachy tak jdi do tohohle
http://fender.com/products/search.php?partno=0148300506
jestli mas teda rad tvar a la jaguar.
http://fender.com/products/search.php?partno=0148300506
jestli mas teda rad tvar a la jaguar.
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Jo jo tak teď sem to vyřešil!
Toho LP se mi nejspíš podaří střelit za 3 klacky a nabízí se možnost koupit Jolanu Strat! To je to pravý retro teprv a za pár šupů 
špinavě a tvrdě