Bugera 333XL kombo - hral som trochu na 333 (bez XL) v obchode a pacilo sa mi to dost aj s default repro, na XL sa mi pozdava trochu viac moznosti zvuku, ale neskusal som.
Valveking 212 kombo - zrovna dnes vecer som nanho hral s kapelou, pacil sa mi, sice mozno trochu menej ako ta 333, ale aj tak celkom good zvuk z toho siel po chvilke nastavovania, tiez default repro a vsetko.
Nejaka cenovo dostupna hlava (asi jedna z tychto) + 2x12 box
Hram nieco ako metal (odkaz v podpise), aj jemny alternativny rock, aj klasiku eighties covery (purple, floyd), v poslednej dobe aj relativne casto koncertujem...
Na valvekingu mi trochu chyba moznost vacsieho prisposobenia si aparatu oproti tej bugere, napriklad ovladatelna smycka, o jeden kanal menej ma. O poruchovosti bugera tu zas bolo cosi popisane, navyse je o cosi drahsia....tak neviem.
Cital som tu na fore casto chvalu na komba Engl napriklad, ale ja by som rad viac nez jedno repro a to sa uz trochu predrazi pri dokupovani boxu k jednorepro kombu. ci?
dakujem za rady a reakcie.
inac co sa tyka vykonu tak to nejako neriesim, 120/100w je mozno moc, ale s volume na jednej stvrtine mi neprislo ze by to nejako kazilo zvuk, a aspon je tam rezerva