ProCo Rat Deucetone - postřehy a zkušenosti

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
Nessino

ProCo Rat Deucetone - postřehy a zkušenosti

Příspěvek od Nessino »

Zdravim, časem chci vyměnit ZOOMa co teď mám, za právě tuto ,,multi-krysu". Zajímají mě vaše názory na ni, popřípadě doporučení jiného kousku. Předem díky
►Ibanez RG421M / Epiphone Nighthawk MIK / Cort M520 / Jolana Strat Bastl / Jolana Strat
►Digitech Hardwire CM-2 / Ibanez TS mini
►Ampeg GVT15 / Blackstar HT-1M
Kamahl

Re: ProCo Rat Deucetone - postřehy a zkušenosti

Příspěvek od Kamahl »

Deucetona mám. Všechny možné variace na typický RATovský zvuk. Ale mám tři čtyři oblíbené konfigurace, takže celej potenciál týhle krachle spíš nevyužívám a ty prachy by se mi docela hodily jinde. :) Nevim, kolik krysích zvuků využiješ ty, ale pokud to chceš jako své primární zkreslení, doporučil bych ti spíš vybrat si z "malých" RATů. Omrkni e-shopy a pokud jsou ty kouskové někde skladem, zajeď a tam testni, jakej ti sedne. :wink:
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Ty dva kanály byly fajn, resp. mně se líbily - pro vás ostatní v doslechu to asi nebylo tak fajn :D Dokázal bych si snadno představit i jiné využití než deratizaci (ne deRATizaci) bloku 10.
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

K Deucetone jsem toho napsal více než dost. Stačí zde na foru pohledat.
Nessino

Příspěvek od Nessino »

Jo, něco už sem pročetl, stojí ty úpravy za to? Mohl bys sem nějakou krátkou nahrávku dat jestli bude čas. Zbavovat se ho v plánu asi nemáš co? Musím počkat stejně až v létě na brigádu.
►Ibanez RG421M / Epiphone Nighthawk MIK / Cort M520 / Jolana Strat Bastl / Jolana Strat
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Panem Smrčkou modifikovaného (oba kanály) Deucetone jsem jednomu klukovi na NYXu již prodal před dvěma lety. Ukázky nemám. Ano, dle mého názoru se ta investice vyplatí, pokud má člověk s Deucetone dlouhodobé plány a už ví jak přesně s tímto produktem naložit z hlediska nastavování. Někdo si na tom zvuk dle vlastního nastavení najde ihned a někdo se s tím bude trápit, a to tak, že bude třeba zklamán a efekt půjde z domu.

Jinak důvodem prodeje byla touha zkusit zase něco jiného. Občas si na Turbo a Clean mody rád zavzpomínám.
dalabo

Příspěvek od dalabo »

Deucetone mě sklamal proti klasickému Turbo Ratu. Mněl jsem postupně TurboRat, Rat starší a novější dvě kopie a Deucetone. Jestli pamatuje někdo že se Turbo prodával za 3200 novej naštěstí sem to mněl vždycky ze třetí ruky za půl. Nechal sem si kopii Turboratu s vylepšenou clonou jako nakopávač nebo soft skreslení k base.
Nessino

Příspěvek od Nessino »

Teď je na bazaru TurboRAT za 1000,- uz ho mám domluvený a snad si ho nechám i nadělit pod stromeček :)
Díky pánové, půjdu do toho Turba

OT: včera jsem se podíval na kabel co mi přišel s kytarou a je to ProCo Lifelines. Co dem se díval na netu tak Lifelines je nějaká nejkvalitnější řada. :shock:
subroofer

Příspěvek od subroofer »

Moje zkušenost s Deucetone je dost negativní, viz moje recenze na INSTRUMENTO (LunarRoom).
http://www.instrumento.cz/produkty-vyro ... rtion.html
VOX AC30 H2 / KEMPER PROFILING AMP | SQ J. Mascis Jazzmaster | Fender Modern Player Jazzmaster
http://www.citizen37.com
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

subroofer píše:Moje zkušenost s Deucetone je dost negativní, viz moje recenze na INSTRUMENTO (LunarRoom).
http://www.instrumento.cz/produkty-vyro ... rtion.html
Problémy s konektory jsem vůbec nezaznamenal. Tahle krachle je vůbec podle mě nezničitlená: Na několika akcích mi po tom dupal už nejeden ožrala (pozn.: já jsem to nebyl :mrgreen:) a efekt je pořád jak nový.

Že jsou přepínače blízko u sebe... no... Smrčka to dělá taky tak. Osobně mi to dělalo problém tak první tři dny.
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“