manual Behringer Xenyx 1832

Pro živé ozvučení, studiové, monitorovací, ...
Paris
Rádce

Re: manual Behringer Xenyx 1832

Příspěvek od Paris »

tomix píše:nectel jsem to tu takhle nakopnout jenom jsem se ptal...
taky v poho, kdyby se nikomu nechtelo odpovidat, tak neodpovida...
... popsat par slovama funkci par knofliku neni az takovy problem, kdyz toho neni moc...
... a aspon se podivame, jak to u tech behringeru delaj ;)
tomix

Příspěvek od tomix »

Jens Ludwig píše:anglickej manuál je na stránkách výrobce běžně ke stažení

http://www.behringer.com/EN/downloads/p ... J_M_EN.pdf

ptej se na vše, co ti není jasné - rádi ti odpovíme... Pavlii to nemyslel tak, jak to možná vyznělo...

P.S.: zkus se ve svých dotazech odkazovat na ten manuál...

ja jenom ¨¨uz jsem na hodne veci diky vam prisel ¨akorat zapojeni toho omezovace zpetne vazby.
jde to propojit kdyz mam vse do komba a pak jdu do mixu a z mixu to propojit jak stim omezovacem aby to hlidalo signal z mixu do beden.snad jsem to napsal dobre :roll: :roll:
¨diky diky :oops: :oops:
Naposledy upravil(a) tomix dne 23.11.2010 19:04, celkem upraveno 1 x.
tomix

Příspěvek od tomix »

Paris píše:
tomix píše:nectel jsem to tu takhle nakopnout jenom jsem se ptal...
taky v poho, kdyby se nikomu nechtelo odpovidat, tak neodpovida...
... popsat par slovama funkci par knofliku neni az takovy problem, kdyz toho neni moc...
... a aspon se podivame, jak to u tech behringeru delaj ;)

jo diky mne slo hlavne o to jak to funguje ty knofliky ale asi se neumim vyjadrovat :oops: :oops: diky :P
Jens Ludwig
Odborník

Příspěvek od Jens Ludwig »

tomix píše:

ptej se na vše, co ti není jasné - rádi ti odpovíme... Pavlii to nemyslel tak, jak to možná vyznělo...

ja jenom ¨¨uz jsem na hodne veci diky vam prisel ¨akorat zapojeni toho omezovace zpetne vazby.
jde to propojit kdyz mam vse do komba a pak jdu do mixu a z mixu to propojit jak stim omezovacem aby to hlidalo signal z mixu do beden.snad jsem to napsal dobre :roll: :roll:
jistě, že to jde - povedeš signál z main out z mixu do omezovače a z toho pak povedeš signál do beden

proč máš před tím mixem zapojený kombo???
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

(ja bych jen poznamku, nez vyresite zapojeni - to kombo, jestli funguje jen jako odposlech, bych zapojil na ten MON OUT, protoze to EQ ve stole ma taky nejakou feedback detekci (asi jen na EQ ukaze, co stahnout) a da se pripojit na ten MONitor. a ta velka antifeedbackova krabice by se starala o hlavni mix...)
tomix

Příspěvek od tomix »

Jens Ludwig píše:
tomix píše:

jistě, že to jde - povedeš signál z main out z mixu do omezovače a z toho pak povedeš signál do beden

proč máš před tím mixem zapojený kombo???
pouzivam na nem kytarove efekty proto ten vokalizer nemam na automat a chci to dat do case rcku (mix aomezovac) a ze bych se napojil z komba uz jen jednim kabelem do mixu ale jestli je to zpravne tod otazka
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

tomix píše:pouzivam na nem kytarove efekty proto ten vokalizer nemam na automat a chci to dat do case rcku (mix aomezovac) a ze bych se napojil z komba uz jen jednim kabelem do mixu ale jestli je to zpravne tod otazka
to je trochu zapeklity
- do harmonizeru by asi mela jit cista kytara, pak se da zapnout na automat.
- kytara by zaroven mela jit do komba (THRU z harmonizeru), kdyz ho pouzivas na "kytarove efekty" (i kdyz predtim si psal: "kombo pouzivam uz jen jako odposlech da se rict").
- mikrofon pro zjednoduseni asi rovnou do harmonizeru.
- vystup harmonizeru by mel jit do mixu, na stereo savli.
ale zapojit to tak, aby kombo bylo zaroven odposlechem zpevu a zaroven efektor na kytaru, to nebude jen tak (rsp. to asi nebude ono). a k tomu ten destroyer. no, zkuste to nekdo navrhnout....

tomix: hrajes sam? kytara a harmonizer? nejaky podklady si poustis? odkud? klavesy k tomu nejaky pouzivas? a to kombo ma i nejaky jiny vstup, nez kytarovy?
tomix

Příspěvek od tomix »

Paris píše:
tomix píše:pouzivam na nem kytarove efekty proto ten vokalizer nemam na automat a chci to dat do case rcku (mix aomezovac) a ze bych se napojil z komba uz jen jednim kabelem do mixu ale jestli je to zpravne tod otazka
to je trochu zapeklity
- do harmonizeru by asi mela jit cista kytara, pak se da zapnout na automat.
- kytara by zaroven mela jit do komba (THRU z harmonizeru), kdyz ho pouzivas na "kytarove efekty" (i kdyz predtim si psal: "kombo pouzivam uz jen jako odposlech da se rict").
- mikrofon pro zjednoduseni asi rovnou do harmonizeru.
- vystup harmonizeru by mel jit do mixu, na stereo savli.
ale zapojit to tak, aby kombo bylo zaroven odposlechem zpevu a zaroven efektor na kytaru, to nebude jen tak (rsp. to asi nebude ono). a k tomu ten destroyer. no, zkuste to nekdo navrhnout....

tomix: hrajes sam? kytara a harmonizer? nejaky podklady si poustis? odkud? klavesy k tomu nejaky pouzivas? a to kombo ma i nejaky jiny vstup, nez kytarovy?
JInak moc diky :wink: :wink:

hrajem ve dvouch 2 kytary a obcas i harmonika(tahaci) ozvucena mikrakem.

jo kytaru vedu do vokalizeru a pak znej do komba proto to neni automat na ten staci jeden kabel .
A tim ze to mam na dva kabely mohu vyuzit na kombu ty efekty.

kombo ma mik:vstup a dva kytarove pak ma vystup pro dalsi zesileni Treba PA atd:podklady nepouzivame drtime to na zivo vse co umime.kombo je LANEY A1
a vlastne ho taky pouzivam jako odposlech mam ho otoceny vlastne na sebe. jo a mikrak ten jde do vokalizeru a znej zase do komba.
Odpovědět

Zpět na „Mixážní pulty“