Ladicka ENO ET-3100
Pravidla fóra
Ladicka ENO ET-3100
custe kupil sem si tuto ladicku http://www.hudebnishop.cz/hudebni-nastr ... -3100.html ale sem s ni uplně stracen sou tam nějake frekfence a tony-C,F,B,E .Vůbec mi to neukazuje struny třeba místo struny E mi to ukazuje F....Můžete mi poradit díky
- Hegrik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ladicka
je chromatická, tony po sobě jdou CDEFGAHC když vynechám pultony takže když máš E strunu a ukáže ti to F tak musíš ubírat dokud tam nebude E 
Co se týče ladění, tak jak tu řekl Hegrik. Tóny po sobě jdou stejně jako v C-dur stupnici, takže při F musíš níže. A co se týče frekvencí, nejčastěji se ladí na 440, 442 nebo 444 Hz. Já a všichni z kapely ladíme na 444, ale je to čistě jen na tobě.
Čau. Já mám tu samou ladičku. Prostě a jednoduše když chceš ladit kytaru, tak tam musíč mít C. Ideál 440. To je standard, přesně jak říká kolega. Jinak je ta ladička vhodná i na Housle (A) a na basu... myslím si že (G) ale nevím to jistě.
Apec: Jet city JCA 50+ 1*12 Engl homemade box (1* cellestion vintage 30),
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
Tak tohle jsem, abych pravdu řekl, nepobral...dlabajíč píše:Prostě a jednoduše když chceš ladit kytaru, tak tam musíč mít C
To je gayný :-O 
Už tady někdy někdo pochopil, co přesně to vyjadřuje?
-
woro90-1
TranspoziciSadam.S píše:To je gayný :-O
Fikaný 
Ale... proč teda má jedna ladička jak tuhle možnost, tak možnost přidávání "bček" za pomoci funkce flat, kterou Axel zmiňuje v tom příspěvku (a já to tak na ladičce taky mám)? :-O
Ale... proč teda má jedna ladička jak tuhle možnost, tak možnost přidávání "bček" za pomoci funkce flat, kterou Axel zmiňuje v tom příspěvku (a já to tak na ladičce taky mám)? :-O
- mycountry
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ladicka ENO ET-3100
Když podlaďuješ a kytaru ti před koncertem ladí bedňák, kterej to neví (případně zná jen emil hodil granát...), tak mu tam nastavíš flat