Externí USB zvukovka s Win7 64b

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Externí USB zvukovka s Win7 64b

Příspěvek od pupack »

Zdravim,

moje PODxt nějak zlobí s novým počítačem s windows 7 64b. Chci to vyřešit externí usb zvukovkou ala M-audio nebo Alesis apod (kategorie kolem 3tisíc)

čili dotaz: Má někdo nějakou takovou zvukovku a pracuje s ní bez problémů s windows 7 64b ? Nechci kupovat nic na slepo, chci konkrétní zkušenost konkrétního člověka že mu zvukovka pracuje se systémem v pohodě.
Díky
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Alfik
Kontaktovat uživatele:

Re: Externí USB zvukovka s Win7 64b

Příspěvek od Alfik »

Čus, řešil jsem totéž a skončil jsem u zvukovky od Steinberga. CI2 se to jmenuje. Stojí teda sice pět a půl, ale zatim naprostá spokojenost. Dostaneš k tomu Cubase AL5 nebo jak, což na takové to domácí žvýkání, šak víme, úplně vyhovuje. Seženeš třeba v Music City v Praze. Fungovala na Win XP s USB 1.1 a teď mám tejden novej noťas se sedmičkama 64, dvoujádrem, 4 GB RAM atd. a jedinej rozdíl je, že latence je snad ještě menší, skoro nepostřehnutelná... Jsou k ní dvě CD, jedno s tím Cubase, což je v poho, a druhý s ovladačem - to je ti ale na prd, na sedmičky si musíš sosnout novou verzi na steinberg.com. Což ale neni problém. Celkově mi to přijde user friendly, až skoro blbuvzdorný. Přesně pro mě.
shoooter

Příspěvek od shoooter »

Na tohle demagogické fórum už nechodím.
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

chlapi, díky za tipy, paráda
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
BroncekAndy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BroncekAndy »

Dobrý deň, nechcem zakladať novú tému a táto je približne obsahovo rovnaká tak sa opýtam tu.

Chcem sa len opýtať, či radšej priplatiť a zobrať M-Audio FT Pro, alebo zbytočne veľa nemíňať a zobrať Fast Track MK II. Mám v pláne nahrávať iba gitaru, vždy len 1 stopu, také to domáce nahrávanie rôznych demo trackov (Gitara + Ableton + EZ Drummer, software už obstaraný mám, preto nemusí byť súčasťou zvukovky).

Bude postačovať aj MK II alebo sa tie peniaze navyše za Pro verziu oplatia investovať? Prípadne či uvažovať aj nad M-Audio Firewire Solo? Na notebooku mám firewire port. Ďakujem
Schecter Hellraiser C-1 | Ibanez GRG170DXL | Crate FW65 | Marshall MG 15 | Marshall MS2 | Boss MT-2 MetalZone | Digitech RP 255 | M-Audio FT MK II | Dunlop Jazz III
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“