Esp-ltd sc 207
Pravidla fóra
Esp-ltd sc 207
Zdravím. Nerad zakládám nové téma ale chci se zeptat zda někdo má s touto sedmou zkušenost(nejlépe s tou verzí s již krytými snímači). Nikde na fóru jsem o ní nic nenašel tak se ptám vás jestli mi o ní můžete říct něco bližšího. Zajímá mě hlavně pohodlonost krku a co víc jestli je zvuk bláto nebo ne(hlavně na tlusté B struně)
Jackson DKMG (Dimarzio D-Activator, PAF 36th anniversary)
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Esp-ltd sc 207
Hodím jen odkaz - http://kytary.cz/esp-ltd-sc-207-black/HN092907/
Ty kryté a nekryté snímače jsou kromě designu úplně stejné. Tzn. zvuk je stejný. Bohužel - je to ai největší slabina té kytary.
Ty kryté a nekryté snímače jsou kromě designu úplně stejné. Tzn. zvuk je stejný. Bohužel - je to ai největší slabina té kytary.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Jinak Nero jak bys jí hodnotil oproti ibanez 7321 nebo levnější řadě sedmiček schecteru(omen extreme 7 nebo demon 7)?
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
ja si imho myslim ze oproti tem schectrum to nebude zadny velky zazrak...nicmene taky sem na ni hodne premyslel, ale pak sem se rozhodl ze bude lepsi nasetrit uz na nejakou dospelou kytaru, signature model za 12k nebude to prave..ale je to na tobe (btw ted je jedna na bazaci s SD snimacema tusim za 10k)
No já mám aktuálně rozpočet tak okolo 10-12K. Co se týče toho našetření je to daný taky tim že tu kytaru z praktickejch důvodů co nejdřív takže o šetření nemůže bejt moc řeč. Spíš koukám na bazaru zda něco neni. tu za 10 určitě okouknu. Jinak co se snímačů týče tak pokud nejsou horší jak stock ibanez na 7321 tak bych to s nima nějakej pátek přežil a pak tam švihnul emg
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
pokud je na bazaru ta s SD tak mozna ani emg nebudes chtit..
zde
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 ... rder=datum
zde
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 ... rder=datum
Jo už jsem na to kouknul. No nevypadá to špatně snad to do prosince kdy na ní budu mít prachy vydrží. škoda že jihlava je trochu z ruky
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Novou bych tu SC rozhodně nekupoval. Oproti Ibanez RG 7321 mi přijde rozhodně slabší. Ty sedmistrunné levné Schectery bohužel neznám, ale jejich stndardní verze mě moc nezaujaly, tak nevím.
Každopáně ten kus na bazaru za 11,5 s SD je docela zajímavou možností. Rozhodně bych zkusil majiteli napsat, jestli by ti ji nepodržel.
Každopáně ten kus na bazaru za 11,5 s SD je docela zajímavou možností. Rozhodně bych zkusil majiteli napsat, jestli by ti ji nepodržel.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
No já sedmového Schectera mám. V ruce jsem držel i dva podobné, oba dva s těmi Duncan Designed snímači a nehrálo to tak jako ta moje, tehda se stock EMG-HZ7A snímači. Ty jsem měl dva roky a byly vpohodě. I po výměně za prakticky (asi - věc názoru - nebrat za slovo) nejlepší sedmové aktivní snímače EMG-707TW musím říct, že ty HZ7A byly fakt vpohodě a mohl jsem je tam nechat...
Ty dva horší kousky s designedama i v ruce tak nějak jinak, hůře, seděly. Nevím, čím to bylo...
Tu svoji nevím jestli někdy prodám. Spíš si ji nechám jako záložní. Je fakt dobrá
(Ale často o tom uvažuju. Naposledy po McKoziasove postu na bazaru)
Ty dva horší kousky s designedama i v ruce tak nějak jinak, hůře, seděly. Nevím, čím to bylo...
Tu svoji nevím jestli někdy prodám. Spíš si ji nechám jako záložní. Je fakt dobrá
(Ale často o tom uvažuju. Naposledy po McKoziasove postu na bazaru)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
to uz slo, uz sem to nasypal jindeDemilich píše: (Ale často o tom uvažuju. Naposledy po McKoziasove postu na bazaru)
No tak dneska jsem zabrousil do kytar.cz a zkusil si tam tu ibanez 7321. Jako něco tomu se stock snímačema chybí ale kdyby se tam narval třeba dimarzio d-activator 7 tak by to už mohlo hrát vcelku na pohodu ne? Přeci jen u těh ibanez jsou fakt parádní ty krky mít o něco víc peněz tak jdu do rga7Nero píše:Novou bych tu SC rozhodně nekupoval. Oproti Ibanez RG 7321 mi přijde rozhodně slabší. Ty sedmistrunné levné Schectery bohužel neznám, ale jejich stndardní verze mě moc nezaujaly, tak nevím.
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
7321čka je proti těm Schecterům jako hračka a to doslova. Asi tak čtvrtinová váha. Hutnost zvuku tak poloviční. Ta bílá lemovka krku, ta je z plastu? Nelíbí se mi... Jde z ní prostě pocit, že je taková "laciná". Ale vyloženě špatná není...
Nicméně, LOL, teď se dívám
11 tisíc? Tak to bych za ni nedal ani omylem... Já myslel že stojí tak 7-8, to je tak reálná cena dle mě, s ohledem na zpracování a feeling...
Nicméně, LOL, teď se dívám
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Tak na bazaru se povaluje jedna za 7 tisíc což už neni tak hrozný. Mimoto Schectery maj zas docela tlustej krk přeci jen ta ibaneza ho má o něco tenčí což mi přijde jako výhoda. Jinak mě překvapilo že Chris Broderick na svý stránce píše že má ve výbavě pár ibanez rg 1527 a pak pár 7321 a ve všech má bare-knuckle pickups 
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
Tak jsem dneska konečně měl v ruce Schecter Demon 7 a oproti tý ibanezce fakt nebe a dudy. Zvuk to mělo konkrétní a ty duncan designed aktivy mě mile překvapily. EMG to sice neni ale to se dá kdykoliv doosadit protože ta kytara má díru na baterii a díry na tuhle velikost snímačů. Takže zatim to vypadá že asi pudu do týhle leda se mi urodí trochu ví peněz a koupim rovnou damien elite 7
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
Designedy jsou aji aktivy? Postni přímo link na model co jsi zkoušel, jestli najdeš please... jen mě to tak zajímáAntaresX9 píše:Tak jsem dneska konečně měl v ruce Schecter Demon 7 a oproti tý ibanezce fakt nebe a dudy. Zvuk to mělo konkrétní a ty duncan designed aktivy mě mile překvapily. EMG to sice neni ale to se dá kdykoliv doosadit protože ta kytara má díru na baterii a díry na tuhle velikost snímačů. Takže zatim to vypadá že asi pudu do týhle leda se mi urodí trochu ví peněz a koupim rovnou damien elite 7
http://www.music-city.cz/schecter-elekt ... -4694.html
Jako on je podle mě docela velkej rozdíl mezi designed activama a pasivama. Ty aktivy hrajou už poměrně dost na pohodu zvuk maj hutnej, průraznej a čitelnej. Sice EMG aktiv je ještě o kus dál ale tohle už je hodně hratelná kytara. Co jsem koukal tak oproti damien 7 to nemá grover mechaniky a jiný snímače a inlaye(ten gothic cross se milíbí mnohem víc než ty netopýři) ale jinak by měli bejt identický vpodstatě
Jako on je podle mě docela velkej rozdíl mezi designed activama a pasivama. Ty aktivy hrajou už poměrně dost na pohodu zvuk maj hutnej, průraznej a čitelnej. Sice EMG aktiv je ještě o kus dál ale tohle už je hodně hratelná kytara. Co jsem koukal tak oproti damien 7 to nemá grover mechaniky a jiný snímače a inlaye(ten gothic cross se milíbí mnohem víc než ty netopýři) ale jinak by měli bejt identický vpodstatě
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
Jo, tak ta vypadá hodně dobře. Já bych sice sedmu s tremolem nechtěl, ale to je věc každého, jestli chce nebo ne. Ty inlaye gothic cross jsou fajn, ale mi se nějak nelíbí. není to můj styl prostě, jinak jsou vklidu. Ti netopýři co mám jsou celkem vphodě, ono to hlavně není moc vidět a neruší to, protože jsou takoví poházení jen
Zvykl jsem si na ně. Je fajn že na žádné jiné kytaře nejsou, takže je to aspoň trošku originální.
Jinak ty grovery drží ladění jak prase. Ale jelikož tam máš zámky, tak tě to nějak nepálí
A někde se ušetřit muselo, tak proč ne tam...
Myslím teda že good, jestli ti seděla, běž do ní. Za tu cenu podle mě asi těžko seženeš něco lepšího....
EDIT: Velký klad těch Schecterů sedmových je to, že mají prodlouženou menzuru o 4 cm - proto taky ten lepší zvuk a pocit ze strun a hraní celkově, prostě to jede
Jinak ty grovery drží ladění jak prase. Ale jelikož tam máš zámky, tak tě to nějak nepálí
Myslím teda že good, jestli ti seděla, běž do ní. Za tu cenu podle mě asi těžko seženeš něco lepšího....
EDIT: Velký klad těch Schecterů sedmových je to, že mají prodlouženou menzuru o 4 cm - proto taky ten lepší zvuk a pocit ze strun a hraní celkově, prostě to jede
Jo pozor to foto co tam maj je zavádějící je to string-thru body model nic jinýho bych snad ani nechtěl. Ale co se mechanik týče možná tam časem hodim zamykací gotoh ale to jedině z pohodlnosti. Ale zvuk to má jak prase
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
Tak jsem se dneska konečně stal spokojenym majitelem schectera demon-7. Je to fakt parádní kytara jen se musim naučit jak nejlíp využít tu sedmou strunu(neznáte někdo nějakou dobrou jednodušší písničku na sedmu?). Jinak pro ty co by hledali dobrou sedmu do 10K je tohle jasná volba. Zvukem je to o kus dál než ibanez 7321 a ty snímače duncan designed maj bejt kopie blackoutů. Jinak mechaniky by měli držet ladění solidně a krk mi taky přijde dost pohodlnej oproti mýmu Cortu mi to zas tak velkej rozdíl nepřišel. Jo a ještě pro ty z vás co tu maj damiena-7 jak nejlíp udržovat ten satin finish?
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
No, buď ho neudržovat vůbec, protože tím ho leštíš do vyleštěna (snad chápeš, a jestli ne, brzy pochopíš) a nebo prostě fakt jemně utěrkou namokro otřít.. Osobně to nějak neřeším. Na tom se toho dost ztratí a není vidět, protože se to pod světlem neleskne