Návrh na úpravu sekcí
-
John M. William
Návrh na úpravu sekcí
Když jsem hledal cokoliv na kytaru, našel jsem toho požehnaně. Celá sekce o kytarách (i baskytarách) je přehledně rozdělená. Zdá se mi, jako kdyby kytary byly upřednostněny na tomto forum před všemi ostatními nástroji. Trochu mně zaráží: Proč nejsou třeba klávesové nástroje (keyboardy, klavíry, syntezátory atp.) také rozděleny jako kytary? Popřípadě tedy i další nástroje. Vím, že by to možná narušilo celkovou přehlednost, ale z té druhé strany by to myslím i prospělo.

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?
Tabulatury hudbě škodlivé.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Návrh na úpravu sekcí
Když toto fórum začínalo, měly kytary i baskytary jednu jedinou sekci. K rozdělení kytar došlo kdysi dávno kvůli tomu, že počet příspěvků v dané sekci byl tak velký, že přehlednost výrazně klesla. K tomu samému došlo i u baskytar, a to v době, kdy jsem začal fungovat jako administrátor.
To, kolik je kterým nástrojům věnováno prostoru, je jednoduše dáno tím, kolik lidí o něm diskutuje, jaké množství témat a příspěvků kvůli němu vzniká. (Jedinou výjimkou jsou sekce techniky, které vznikly na požadavek seshora.) Myslím, že je zcela jasné, že kytary a baskytary jsou zde nejžádanější sekce s největším provozem - proto mají nejvíce prostoru a dělí se do nejvíce sekcí. Analogicky kytary zabírají více prostoru než basy, protože provoz v kytarách je větší než provoz v basách.
Klávesové nástroje nemá smysl dělit. Jejich provoz (počet vznikajích threadů, příspěvků, aktivita uživatelů) není dostatečná proto, aby se kvůli nim měnila struktura a vznikaly nové sekce. Až zde bude tolik klávesáků nebo bicmanů, jako je kytaristů nebo basáků, pak budeme řešit restrukturalizaci indexu.
To, kolik je kterým nástrojům věnováno prostoru, je jednoduše dáno tím, kolik lidí o něm diskutuje, jaké množství témat a příspěvků kvůli němu vzniká. (Jedinou výjimkou jsou sekce techniky, které vznikly na požadavek seshora.) Myslím, že je zcela jasné, že kytary a baskytary jsou zde nejžádanější sekce s největším provozem - proto mají nejvíce prostoru a dělí se do nejvíce sekcí. Analogicky kytary zabírají více prostoru než basy, protože provoz v kytarách je větší než provoz v basách.
Klávesové nástroje nemá smysl dělit. Jejich provoz (počet vznikajích threadů, příspěvků, aktivita uživatelů) není dostatečná proto, aby se kvůli nim měnila struktura a vznikaly nové sekce. Až zde bude tolik klávesáků nebo bicmanů, jako je kytaristů nebo basáků, pak budeme řešit restrukturalizaci indexu.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008