Marshall AVT150, Laney VT300, Peavy Valvet King 112, Hudges and Ketller edition blue 60DFX....(Nazvy by meli byt přiblizne Spravne napsany)....
dekuji za radu...
super! zkusim experimentovatRed Bull píše:No teda bylo mluveno o koncovejch lampách - 6L6 sou ostřejší na metal a EL34 například používá Marshall - výměnou se změní charakter konečnýho zvuku.Když vyměníš lampu i hybridu tak taky změníš zvuk některý preampový lampy sou dělaný high gainově
Nejsem sice maples, ale na kytaře taky můžeš měnit struny, když přestanou hrát a neriskuješ tím záruku... co vím, měnění lamp je okRed Bull píše:Lampy myslim můžeš měnit aniž bys tim porušil záruční podmínky - zeptej se maplese
10-15WTom46 píše:Cau potreboal bych poradit kolika Watové kombo si mám koupit doma na cviceni. Dík
Prosim použij tlačítko hledat, jinak na doma pohatě stačí 15W.Tom46 píše:Cau potreboal bych poradit kolika Watové kombo si mám koupit doma na cviceni. Dík
Se doceal divim. Já mám patnáctku (NA BASU!!!) a mám to na polovině a řve mi to jak kráva. Třícoítkou a ještě na kytaru bych si klidně rozbil pokoj...venca.k píše:pro me je akorat 30 watu. Ale ja jsem dost narocnej na hlasitost a basy tak nevim. Ale bratranek ma 20 watu s jednou 8" a to by mi fakt nestacilo. Ja mam 30w s jednou dvanactkou a je to dostacujici i ohledne bas.
A uz jsi to nekdy mel na plno? ja to mam zesileny na ctvrt a vic to dat nejde protoze uz to hraje tak nahlas, ze uz je na to reprak slabej.KIWI píše:Se doceal divim. Já mám patnáctku (NA BASU!!!) a mám to na polovině a řve mi to jak kráva. Třícoítkou a ještě na kytaru bych si klidně rozbil pokoj...venca.k píše:pro me je akorat 30 watu. Ale ja jsem dost narocnej na hlasitost a basy tak nevim. Ale bratranek ma 20 watu s jednou 8" a to by mi fakt nestacilo. Ja mam 30w s jednou dvanactkou a je to dostacujici i ohledne bas.