kombo cca15w doma/ zkušebna, max. 10 000,-
Pravidla fóra
Re: kombo cca15w doma/ zkušebna, max. 10 000,-
Koukám že na guitarparku je jenom za 13, to je celkem fajn, ale ty kila mě pořád berou
. Jinak ten Champ je teda hybrid je to tak? Co ještě nějakej názor na ty Laney...
Cort G250(popruh ORX, struny Daddario exl110, slides Jim Dunlop), Planet Wawes + homemade + Smrckaeffects kabely, napáječ Smrckaeffects 8x, Jim Dunlop classic WAH, SansAmp TRI AC preamp, Addrock Ol Yeller, Ernie Ball Volume Pedal, JamMan Solo, Fender Blues Jr.
laney moc neznam, tak to nevim...
a super champ (popr. vibro champ) je takovy hybrid... ma vlastne digitalni preamp a lampovy konec. nerikam, ze zni spatne, je to myslim vsestranny aparat, ale pokud uz clovek trochu vi, co chce, tak urcite udela lip kdyz koupi klasickou celolampu.
a super champ (popr. vibro champ) je takovy hybrid... ma vlastne digitalni preamp a lampovy konec. nerikam, ze zni spatne, je to myslim vsestranny aparat, ale pokud uz clovek trochu vi, co chce, tak urcite udela lip kdyz koupi klasickou celolampu.
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
Digitální preamp a lampový koncák? Nebývá to spíš obráceně?qwer píše:laney moc neznam, tak to nevim...
Vox AC15 je někde jinde než Laney,tak si to dobře rozmysli,na kila se vykašli,hraje to jako ďábelfakal píše:Koukám že na guitarparku je jenom za 13, to je celkem fajn, ale ty kila mě pořád berou. Jinak ten Champ je teda hybrid je to tak? Co ještě nějakej názor na ty Laney...
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
hrál jsem na LANEY LC15 a je to srágora. Mě to připadalo, že to ani neni lampáč.
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
Jo bývá, ale XD Champ to má takhle.jakub.kubaaa píše:[
Digitální preamp a lampový koncák? Nebývá to spíš obráceně?
EDIT:
Když tak prolézám bazar, tak tohle by nemuselo být špatné:
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 ... =50&order= (replika AC30 od Zemana)
Ale nebude to jednak žádný drobek a no a na doma to chce vyzkoušet.
Jinak když se vrátím k tvému původnímu výběru, tak bych šel asi do Blues Juniora.
http://www.bluesguitarunleashed.com/blo ... ear-video/
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
No, digitální koncáky se zrovna často nepoužívajíjakub.kubaaa píše:Digitální preamp a lampový koncák? Nebývá to spíš obráceně?qwer píše:laney moc neznam, tak to nevim...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Tákže, děkuji všem za rady...Byl jsem si něco málo vyzkoušet a když jsem slyšel jak hraje ten Super Champ byla to jasná volba. Vzhledem k tomu, že stojí 7000,- je to naprosto bezkonkurenční a na session s mírným bubeníkem to myslím krásně stačí. I když budu za rok kupovat třeba zase něco do kapely, tak tohle je pořád mazec na cvičení a menší akce. Zkoušel jsem to v přímém porovnání s Laney VC15 z nějaké limitované edice(http://kytary.cz/laney-vc15-110-limitov ... /HN107785/). Laney stojí skoro 12000 a asi bych ho nedoporučil, neměl jsem to uplně vytavený, ale to zkreslení se mi vubec nelíbilo a celkově to bylo docela suchý...
---> Chápu že Vox nebo Fender blues junior, jsou lepší a výkonově silnější, ale tenhle malej blackface mě prostě bere...
ps: az ho budu mít doma, tak o tom napíšu rád něco víc(to bude až po 24
)
---> Chápu že Vox nebo Fender blues junior, jsou lepší a výkonově silnější, ale tenhle malej blackface mě prostě bere...
ps: az ho budu mít doma, tak o tom napíšu rád něco víc(to bude až po 24
Cort G250(popruh ORX, struny Daddario exl110, slides Jim Dunlop), Planet Wawes + homemade + Smrckaeffects kabely, napáječ Smrckaeffects 8x, Jim Dunlop classic WAH, SansAmp TRI AC preamp, Addrock Ol Yeller, Ernie Ball Volume Pedal, JamMan Solo, Fender Blues Jr.
jenže Laney VC je vintage. Takže je to zkreslení poplatný názvu. Mě se teda u VC30 taky moc nelíbylo, ale když se dokrmilo, tak dobrý.
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- krabiček a efektů kýbl
Vintage = špatný? Prostě slyšim že to nejni nic moc, je jedno jestli je to supa modern nebo supa vintage... Ale určitě někomu se bude zas víc líbit Laney -> za mě Fender