Mutron není flanger ale ENV nebo se pletu. ?yeeshkul píše:Na kytarach je na prodej remake staryho Mutronu ...
Inzerát tam byl 2 hodiny prý se ozvalo víc jak 10 lidi.
Mutron není flanger ale ENV nebo se pletu. ?yeeshkul píše:Na kytarach je na prodej remake staryho Mutronu ...
to je ten malý žlutý, že?subroofer píše:Mistress je určitě fajn, neměl jsem ještě tu čest, nicméně jsem maximálně spokojenej se svým starým Ibanez FL301-DX.
Zrovna včera jsem si nahrával samply (plánuju kvalitně nahrávat ukázky různých efektů).
Měl jsem spíš více rackovejch digi efektů. Všechny Flangery v nich byly na prd, kromě Ensoniq DP/2 a DP/4, kde sou modulace celkem vyvedený, ale už ho taky nemám, ještě jsem měl starej Arion, od nich je cenněnej hlavně chorus - ten má kámoš přes 10 let, flanger byl moc metalickej a rourovatej.Dark Axel píše: to je ten malý žlutý, že?ty starý ibanezy se bohužel moc často neobjevují, měl jsi co dočinění ještě s nějakým dalším? jak jsou na tom co se týče ovlivňování signálu a zvukových možností?
Jo, jasně že to je ten obdelníkovej. PT909 je super cool. Hrajeto fakt suprově.Kinx píše: 301 neznam, ta je myslim jeste starsi (obdelnikovej prepinac, cerny potaky?). z tyhle serie mam PT 909 a to je nejlepsi phaser co znam. je zvukove hodne podobny MXR Phase 90 ale je o dost variabilnejsi a ma trochu sladsi zvuk. blby je ze sumi a v bypassu mi prijde ze pridava basy a vysky (nebo trochu krade stredy)coz mi zas tolik nevadi (hlavne se stratem teda).

Hegrik píše:Zdar, zajímalo by mě za kolik by se tak dala prodat BF 2 klasická výroba z tajwanu?
EDIT: jo a ještě dalo by se zjistit podle čísla kdy byl vyrobenej?