ZT Lunchbox
Pravidla fóra
ZT Lunchbox
Má někdo zkušenosti s tímhle miniaturním kombíčkem?Na youtube se mi zvuk velice líbil,nic jinýho o tom nevím.Ten výkon je zarážející..
http://www.music-city.cz/zt-lbg2s-230-l ... 11424.html
http://audiomaster.cz/index.php?pid=148 ... 047fe259fe
pár známých tváří to zřejmě používá
http://www.ztamplifiers.com/artists/
http://www.music-city.cz/zt-lbg2s-230-l ... 11424.html
http://audiomaster.cz/index.php?pid=148 ... 047fe259fe
pár známých tváří to zřejmě používá
http://www.ztamplifiers.com/artists/
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Re: ZT Lunchbox
200W a 6,5" repro? Jsem překvapen. Rád bych to slyšel vytavené.
EDIT: Z té první ukázky na Music-City to zní podobně jako to vytavené 15W basové kombíčko, co na něj hraju ve zkušebně.
EDIT: Z té první ukázky na Music-City to zní podobně jako to vytavené 15W basové kombíčko, co na něj hraju ve zkušebně.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Jak tam proboha narvali 200W??? Co za lampy, kolik? Když si člověk veme, jaká kráva je 3-kanál triple rect tak mi příjde neskutečné narvat 200W to takové prcka, to je tam 8 lamp? A když je na zadní straně napsáno, že má trafo příkon 200W, výkon je 160W a jak to může ty lampy ukrmit ?
No pozor... Jak jsi přišel na to, že je lampové? Jestli narážíš na zmínku o "Class A/B", tak to není termín týkající se jen lampových zesilovačů.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
W T F?
nechapu nic, 200W na 6,5' palcu repraku? to je neuveritelne, zacinam uvazovat ze si to poridim, uz jenom pro tu zvedavost
nechapu nic, 200W na 6,5' palcu repraku? to je neuveritelne, zacinam uvazovat ze si to poridim, uz jenom pro tu zvedavost
“Basically, I'm for anything that gets you through the night - be it prayer, tranquilizers or a bottle of Jack Daniels.” Frank Sinatra
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
2 bummer : pravda, nějak mě nenapadlo, že u tranzistorových zesilovačů uvádějí pracovní třídu 
no docela by mě zajímalo jak maj vyřešený chlazení když nikde neni vydět žádní větrání . věc co má 200W bude asi slušně topit.
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Jestli jsou ty technické údaje pravdivé, tak by se Blackheart se svým Killer Ant mělo jít zahrabat a okamžitě jim ten název předat
Tranzistory zas tak moc hřát nebudou...core88 píše:no docela by mě zajímalo jak maj vyřešený chlazení když nikde neni vydět žádní větrání . věc co má 200W bude asi slušně topit.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
no tim se nejsem tak jistej . sem se tak porozhlíd po netu. a vždicky první čeho sem si všimnul u zesíku bylo docela veliký trafo a pasivní chladič ...Nero píše: Tranzistory zas tak moc hřát nebudou...
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

Tak ta bedýnka je předpokládám kovová, takže pasivní chlazení může být rozvedené uvnitř při stěnách. A třeba spínaný zdroje nemívají velká trafa, ne? (Nebijte mě, jestli kecám. Nejsem elektrikář.)
Ať je to jak chce,ohlasy na youtube na tohodle prcka jsou jen superlativa.Čistej zvuk se mi líbí moc,není to drahý,je to skladný,lehounký,přesně to,po čem jsem se teďka díval.Myslel jsem,že si koupím Vox AC4,ale koupím si tohle ZT.
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Počítám, že to bude mít spínanej zdroj, ale nejde mi pod fousy ta třída A/B. Na 200W už i tranzistory potřebují solidní chlazení. Jestli on ten koncovej zesilovač není spíš ve třídě D. Pak by to byla malina...
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
a hrať se musi aji na levne nastroje.
Zní to fakt pěkně
No čistej docela hezkej (i když tomu borcovi by to znělo dobře i na Staggu), ale strašněj brum, když to trochu osolil.
Já bych teda šel určitě do AC4 s desítkou reprem, ten má na rozdíl od tohohle aspoň nějakej charakter. Anebo bych šel do něčeho od mmjuze, fakt by mě to lákalo, vyzkoušet ty jeho malý lampy.
Já bych teda šel určitě do AC4 s desítkou reprem, ten má na rozdíl od tohohle aspoň nějakej charakter. Anebo bych šel do něčeho od mmjuze, fakt by mě to lákalo, vyzkoušet ty jeho malý lampy.
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
brum bych v tomhle konkrétním videu neřešil, to je bůhví čim, spíš to klipuje celkově ta nahrávka...co ho mají známí za mořem na brum si nestěžují, ale i tak souhlas Jesterem, já bych za stejnou cenu vzal Vox AC4 s desítkou. Protože když můžu mít za stejný peníz malou lampičku s EL84, navíc vox, není co řešit
kdyby vox ac4 neexistoval, pak bych bral ZT, to každopádně. Dokážu si to ZT představit jako ideální věc na krmení kvalitní analogovou simulací ala Tech21 Liverpool.
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge