Jaka je podle vas nejhnusnejsi kytara?
Pravidla fóra
- jaroslav.celujko
- last.fm: http://www.last.fm/user/celujkojaroslav
- Kontaktovat uživatele:
Jaka je podle vas nejhnusnejsi kytara?
Jaka je podle vas nejhnusnejsi kytara? Podle mne to jsou nejake telecastery nebo takovy kytary ktery vypadaji spis jako kontrabassy. 
-Charvette 150 Japan;
-Kemper Profiling Amp rack;
-Marhsall 8100 + Marshall 1960A;
-Marshall 8080;
-Kemper Profiling Amp rack;
-Marhsall 8100 + Marshall 1960A;
-Marshall 8080;
Telecastery mi nevaděj mně se nelíbí ty do X apod...taky ty heavy tvary... 
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Takych je vela, ktore sa mi nepacia (ja viem, som povrchny, kazda gitara ma nieco do seba)
V poslednej dobe ma znechutilo toto:
http://www.sweetwater.com/store/closeup/DSRVTAGH--Main
http://www.sweetwater.com/store/closeup/DSRVTAGH--Main
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Vidím poprvé - humus
Ani kdyby to V bylo na druhpou stranu...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
nelibi se mi vecka a nektery explory, a moc nemusim straty, ale ne ze se mi nelibi ale ze mi prijdou hodne obycejny
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Hodně se mi líbí superstraty (Ibanez, Jackson...), ale třeba i tvary kytar BC Rich (Warlok, Assassin). Nenávidim Večko (nejenom tohle, ale i ormální) od gibsona nebo epiphone, potom LP a telekástry (pokud nemaj stratokastrovou nebo jinou hlavu), jinak proti večkum (jackson, bc rich...) nic nemam.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- Michalowic
- Kontaktovat uživatele:
Inak kedysi som povazoval straty za nevyrazne a telata za hnusne tvary. No a dnes hravam na gitaru typu tele a strat 
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Jo taky se mi líbí...Greeg píše:ta zrovna vypadá fakt pěkně , to by byl jazz
Všechny kytary od B.C. Rich asi..ty heavy no...je to možná "tvrďácký",aqle podle mě strašně nepraktický....
Někomu (třeba mě) se na ně hraje dobře, třeba na takovej warlok od bc rich se výborně hraje ve stoje i v sedě, nikde nic nepřekáží... Co se týče nepraktičnosti, máš pravdu (zase jak u který kytary), ale co bych neudělal pro kytaru, která se mi hrozně líbí.KIWI píše:Všechny kytary od B.C. Rich asi..ty heavy no...je to možná "tvrďácký",aqle podle mě strašně nepraktický....
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
Jasný, to všechno záleží na pocitu hráče. Já má mtřeba strach že bych si tím propíchl žaludekafektband píše: Někomu (třeba mě) se na ně hraje dobře, třeba na takovej warlok od bc rich se výborně hraje ve stoje i v sedě, nikde nic nepřekáží... Co se týče nepraktičnosti, máš pravdu (zase jak u který kytary), ale co bych neudělal pro kytaru, která se mi hrozně líbí.
nelíbí se mi telata a straty já nevím prostě mi design nesedí... můj tvar je 100% explorer po tom slintám vždycky a taky LP semo tamo i ty Včka
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
nahodou me se moc libi, treba ESPecka zrovna ty jejich SG a LP sou hrube, nebo Cort LP. jo a ta lubovka je taky krasna
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele: