Volant

Vše o kapelách a hudebnících ...
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Nevím jestli je to dobrá nebo špatná skupina. Jak jsi mě odkzoval na texty, tak sje m otevřel jeden a zdálo se m ito strašný, ale psal jsi že maj dobrý tak jsem jich otevřel víc a dooooost dobrý :-)
Ale jestli nedělaj chyby si taky myslím že nutně neznamená dobrou kapelu.... .-)
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
an_albatross

Příspěvek od an_albatross »

venca.k píše: Zazpival si s nima i Petr Kolář a ten by urcite nejezdi do strakonic kvuli nic moc skupine. Hrajou pres 20 let, tak nevim jak o nich muzes rict nic moc. Furt na ne chodi spousty liti.
a co tohle je za duvody? nejakej kolar ted u me moc zaruka kvality neni.. a to ze hrajou dvacet let uz vubec..hehe.. asi jsi necetl, co jsem psal minule, vid?
nic moc je asi jeste mirny..
venca.k

Příspěvek od venca.k »

an_albatross píše:
venca.k píše: Zazpival si s nima i Petr Kolář a ten by urcite nejezdi do strakonic kvuli nic moc skupine. Hrajou pres 20 let, tak nevim jak o nich muzes rict nic moc. Furt na ne chodi spousty liti.
a co tohle je za duvody? nejakej kolar ted u me moc zaruka kvality neni.. a to ze hrajou dvacet let uz vubec..hehe.. asi jsi necetl, co jsem psal minule, vid?
nic moc je asi jeste mirny..
Takze nejlepsi jsi ty, ze? :lol: :lol:
Kytara: el. Fokus strat, fokus LP , SX telecaster, akustika Johnson
Efekty: Modtone Dyno Drive, Modtone wah
Kombo: Marshall HAZE 40, Roland Microcube
venca.k

Příspěvek od venca.k »

KIWI píše:Nevím jestli je to dobrá nebo špatná skupina. Jak jsi mě odkzoval na texty, tak sje m otevřel jeden a zdálo se m ito strašný, ale psal jsi že maj dobrý tak jsem jich otevřel víc a dooooost dobrý :-)
Ale jestli nedělaj chyby si taky myslím že nutně neznamená dobrou kapelu.... .-)
no proste narozdil od jinejch skupin, kdyz si pustis cedecko, a kdyz jdes na zivej koncert tak je to uplne stejne kvalitni, a to zivi hrani je mozna i lepsi na poslech, narozdil od jinejch( harlej, kabat....)
venca.k

Příspěvek od venca.k »

tak kamos byl ted na Volantech a prej tam byla vyborna atmosfera. Ze hrajou hodne dobre a vubec to neni skupina pro zasmani, jak tady nekdo psal, zvlast ten saxofonista, kterej umi hrat podle kamose(hraje uz hodne let na trumpetu) prej hodne dobre. Jsou to normalni pankaci, ktery se ovsem daji poslouchat, narozdil od jinejch.
vlkodrak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlkodrak »

teda pánové..volanti jsou náhodou supr. rozhodně ne jen pro zasmání, to co předvedli na paramo semtin pervitin to mě fakt dostalo. co udělaj s pár akordama...moje na dlouho nejposlouchanější česká kapela.
tear

Příspěvek od tear »

zrvona sem si postahoval jejich alba a nekteré písničky fakt nářez.
Paramo, Semtín, pervitín se mě líbí nejvíc...
ty texty se náhodou dají..!
ibanez RG 270
Kulda_cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kulda_cz »

Luxusní kapela, maj dobrý písničky ale škoda že asi nikdy nezavítaj do Jablonce nebo okolí :( :(
krade

Příspěvek od krade »

2 tear: no to jseš teda fakt dobrej - stahovat si z internetu alba český kapely, která prodává svoje cd za 200,-
pospa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pospa »

Já si myslím, že česká kapela neznamená špatná kapela a na Volantech sem byl dvakrát a sou výborný, jenže to člověk musí vnímat hudmu a užívat si ji a ne skoumat slovo za slovem jestli náhodou není nesmyslný. Znám hodně českejch punkovejch kapel(SPS, SPOTS, Houba,...) a všechny sou super. Většina punkovejch kapel hlavně začínala hrát, protože chtěli něco změnit a podobně(vizSPS), né že by si jen tak řekli, že budou prostě něco hrát, ale kdo to takhle nechápe tak je jasný že se mu to nemůže líbit. A zajímalo by mě co teda Kiwi poslouchá :?:
Ibanez GRX70, Digitech RP80, Laney LX65R, trsátko jazzIII, kazoo..

92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do popisu.
pogoking

Příspěvek od pogoking »

Jo nej kapela :D fakt borci
Basa:Jolana Iris bass(restaurovana)
kombo:fender
a apr blobosti jako trsatka a kabeli
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“