prapodivnej šum u Valveking 112

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

celkem zvláštní reakce, moc děkuju.) jen bych rád něco upřesnil - hudbu dělám já, texty kamarád (ten co zpívá, ale nyní přijímáme klávesáka/zpěváka, který to dokonce i umí) :P bicí byly tenkrát hrozný, narazili jsme ted na úžasnýho chlápka, jen není jistý, jestli s náma bude hrát:(
tedka ale hrajem dost jinak, daleko rychlejc a tvrdějc - s příchodem Mesy a nevím, jestli bude nějáká nová nahrávka, protože ten klub, kde to dělaj v červnu skončil :( každopádně moc díky, že jste to celkem vzali, dokonce i v tý hrůznější podobě:D
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Maples píše: tedka ale hrajem dost jinak, daleko rychlejc a tvrdějc - s příchodem Mesy
Nezdá se ti že to všechno moc svádíš na mesu? :-P
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Messa je přelom všeho bytí a hraní - ne dělám si sranda opravdu i kytary tě jinej aparát nakopne dost inam podle mě dost ovlivní styl páč tam je jinej sound :wink:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
venca.k

Příspěvek od venca.k »

Maples píše:celkem zvláštní reakce, moc děkuju.) jen bych rád něco upřesnil - hudbu dělám já, texty kamarád (ten co zpívá, ale nyní přijímáme klávesáka/zpěváka, který to dokonce i umí) :P bicí byly tenkrát hrozný, narazili jsme ted na úžasnýho chlápka, jen není jistý, jestli s náma bude hrát:(
tedka ale hrajem dost jinak, daleko rychlejc a tvrdějc - s příchodem Mesy a nevím, jestli bude nějáká nová nahrávka, protože ten klub, kde to dělaj v červnu skončil :( každopádně moc díky, že jste to celkem vzali, dokonce i v tý hrůznější podobě:D
jo, je pravda ze ty bubny byli chvilema spatny
Kytara: el. Fokus strat, fokus LP , SX telecaster, akustika Johnson
Efekty: Modtone Dyno Drive, Modtone wah
Kombo: Marshall HAZE 40, Roland Microcube
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Red Bull píše:Messa je přelom všeho bytí a hraní - ne dělám si sranda opravdu i kytary tě jinej aparát nakopne dost inam podle mě dost ovlivní styl páč tam je jinej sound :wink:
Jako asi je to tak... 8) Já se těším jak malej kluk až budu mit novej apec...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

No já sem zvědavej co semnou udělá moje 100W celolampa co mi už leží v pokoji - box je na cestě :cry: a nejsou ještě zkoušky.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

já jsem nikdy neměl rád moc trvdý zkreslení...dycky akorát do příjemnýho chlupata (jako na nahrávkách)...ale jak se mi dostalo pod ruku něco tvrdšího, tak jsem se do toho zažral, zároven jsem začal poslouchat metal a hard a bylo to tady no.)je jedno, co je to za aparát, ale jeho přednosti se přenesou a hráč je začne využívat
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“