Jaka je podle vas nejhnusnejsi kytara?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
impact

Příspěvek od impact »

Bohužel to není fotomontáž, ale oficiální Gibson.
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.

Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
vlkodrak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlkodrak »

Braniik píše:Takych je vela, ktore sa mi nepacia (ja viem, som povrchny, kazda gitara ma nieco do seba) :D V poslednej dobe ma znechutilo toto:
http://www.sweetwater.com/store/closeup/DSRVTAGH--Main
ta se mi teda vůbec nelíbí, stejně jako klasický véčko. by mě zajímalo jak bych na to hrál v sedě. a obecně ty metlošský špičatý šílený kytary se mi moc nelíběj.
Enty™

Příspěvek od Enty™ »

že se vám nelíbí B.C. RICH chápu, taky nevím, jak bych na to hrál, ale jak se někomu může nelíbit IBANEZ?? :roll:
mě se nelíbí to V a toto taky ne Obrázek
Brousitch

Příspěvek od Brousitch »

Asi to bude znít blbě ale nelíbí se mi LP ani SG. Tele jsem neměl rád ale ted jsem si ho dost oblíbil. Mam rád Strat ale časem omrzí + mam rád Véčka.. BC Riche jsou nádhery. Ibanezy taky nemam rád.
Buďme ekologičtí, šetřeme místem! ;-)
bestwick.GT05
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bestwick.GT05 »

koukněte se na tenhle odkaz a zvětšete si náhled: http://www.fokuskytary.cz/149-kytara-ky ... &typ=Fokus
o něco takovýho bych si neopřel ani kolo.... :!:
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

No.. este je rozdiel, ze co sa mi paci na pohlad, a co mi vyhovuje do ruky... Najpohodlnejsie je pre mna asi LP. A na pohlad sa mi paci najviac Mockingbird - taky drsny a jemny zaroven :)
A co sa mi este vobec nepaci, tak to je toto (ten Drak a Krokodyl este ujdu):
http://www.fokuskytary.cz/149-elektrick ... ?typ=Fokus
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
tear

Příspěvek od tear »

bestwick.GT05 píše:koukněte se na tenhle odkaz a zvětšete si náhled: http://www.fokuskytary.cz/149-kytara-ky ... &typ=Fokus

tak to je sila... :shock: :!:
ibanez RG 270
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

bestwick.GT05 píše:koukněte se na tenhle odkaz a zvětšete si náhled: http://www.fokuskytary.cz/149-kytara-ky ... &typ=Fokus
Tohle už jsou extrémy a speciální tvary....
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
bestwick.GT05
Kontaktovat uživatele:

jenže některý extrémy sou i k světu ale tohle je už opravdu hodně přehnaný...nu co každej má jinej vkus :roll:
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

bestwick.GT05 píše:jenže některý extrémy sou i k světu ale tohle je už opravdu hodně přehnaný...nu co každej má jinej vkus :roll:
Však ajsně mně se to taky nelíbí - jen jsem myslel že se budeme pohybovat prostě v normálních tvarech - LP, strat, tele, bcrich apod...
Vyrábí se vůbec tady ten samopal seriově?
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

bestwick.GT05
Kontaktovat uživatele:

nu řek bych že jo maj ho tam normálně mezi kytaram fokus...tak asi jo,je to prostě přehnaný,takovej řek bych dost povedenej odstrašující příklad jak by asi kytary neměli dopadnout :cry:
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

bestwick.GT05 píše:nu řek bych že jo maj ho tam normálně mezi kytaram fokus...tak asi jo,je to prostě přehnaný,takovej řek bych dost povedenej odstrašující příklad jak by asi kytary neměli dopadnout :cry:
Docela by mě zajímalo kolik toho prodají...to snad može koupit jedině nějakej sběratel...

Metallistic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Metallistic »

Mně se líbí B.C.Rich,Jacksonky,Ibanezy,ve směs snad vše. . zapár let mám docela v plánu si jednu B.C.RICH pořídit. . Jinak po pravdě nejsou kytary co by se mi přímo hnusili. . !!!!
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal
Obrázek
Trao
last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

Mě se hrozně nelíbí F řada od ESP
Obrázek
Die Hard or Die Home
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Tak to mě se jich nelíbí docela hodně. Nemám rád takový ty metalový extrémní tvary a divný tvary jako ty B.C. Rich nebo ty Explorery a hlavně se mi nelíbí takový ty ostře řezaný Flying V s různě dlouhejma "nožema", pak taky moc nemusim SG. No a taky převrácený V fuj.
Telata jsou mi celkem sympatický, akorát ten tvar je takovej malinko telecí no... :lol:
Líbí se mi Straty, klasický pěkný rovnoměrný Flying V se zaoblenejma hranama, LP. Jinak ty Telata u těch se rozmýšlim co napsat. Na jednu stranu se mi moc nelíbí ty hlavy a to že to nemá takový to vykrojení nahoře nad krkem je takový zvláštní, na druhou stranu maj svůj styl a někdy časeeem si jedno telátko možná i pořídim, protože mě docela nalákaly rozumy lidí tady co na něj hráli a prostě je to takový já nevim - přijde mi takový hrozně old-skoolový to Tele. :lol: 8) No uvidim, každopádně ještě Jaguáry se mi moc nelíběj a s těma B.C.Rich je asi jediná vyjímka co mě fakt zaujala jak sem se koukal:
Obrázek
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Pajoche
Bandzone: http://bandzone.cz/pajoche
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajoche »

Hodne blbe tema. Nelibi se mi Tele a presto ho mam a nedam na nej dopustit. Dokonce se mi nelibi ani tahle http://www.parkerguitars.com/code/model ... _intro.asp

a presto bych byl blahem bez sebe kdybych si na ni mohl zahrat.
Nereste vzhled ale charakter, stejne jako u zen :D
http://www.pajoche.cz - dvounohý ansábl
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Pajoche: hele není tam ta kytara dole na obrázku z jednoho kusu dřeva? myslim jako že krk je ten samej kus jako tělo... :shock: to neznám nevim wow
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

rasomaso píše:Pajoche: hele není tam ta kytara dole na obrázku z jednoho kusu dřeva? myslim jako že krk je ten samej kus jako tělo... :shock: to neznám nevim wow
tuším že ne, Parkery amjí ten spoj těla s krkem řešený akorát nějakým zvláštním způsobem a pak to tak vypadá
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

te ESP je nadherna :P
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Alexi_Laiho

Příspěvek od Alexi_Laiho »

to obrácený Včko je pěknej humus... jinak mně osobně se nelíběj bc. riche ,ale ty přehnaný, ty beast nebo jak se menujou , pak telecastry, straty , a ty divný lubovky
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12

zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“